Kuharski mega show  u kojem se koristi „mega teća“ je najveća atrakcija koju organizira ŠKMER. Ovaj show privlači veliki broj posjetitelja, novinare i mnoge manifestacije učinio zanimljivijim.

Show se održava na otvorenom ili u zatvorenom prostoru, prigodan je za proslave dana gradova, sajmove, svečana otvaranja, festivale, promocije, koncerte i razne druge manifestacije sličnoga tipa. U „mega teći“ (projektirali su je i izradili radnici splitskog Škvera) može se pripremiti „uživo“ od 1000 do 5000 porcija, a u pripremi jela sudjeluje 10 – 15 profesionalnih kuhara.

Udruga posjeduje dvije „mega teće“ s pripadajućim plinskim postoljima, priključcima, priborom za kuhanje i sitni alatom. U mogućnosti smo ponuditi iznajmljivanja same „mega teće“ do kompletne organizacije događanja.

ČLANCI

SPLITU S LJUBAVLJU 2018: Bakalar za pet tisuća Splićana

Po 13. put na splitskim Prokurativama sudjelovali smo na manifestaciji Splitu s ljubavlju kako bi uveličali Badnjak. I ove smo godine podijelili 5.000 besplatnih porcija …

Više →

BADNJAK 2017 – “SPLITU S LJUBAVLJU!”

Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija dvaestu godinu zaredom  zajedno s  gradom Splitom i Splitsko – dalmatinskom županijom, donatorima  i volonterima na Badnjak časti svoje …

Više →
Scroll to Top
Malcare WordPress Security