MODERNA RIBLJA JELA: Kako odabrati vrhunske namirnice i pripremiti delicije pune esencije mora

(četvrtak 31. siječnja 2019., 17-21 h, ŠKMER-ova Kuharska Akademija, Jobova 2, Split) – tečaj za amatere

Radionicu vodi nagrađivani Jadran Grančić, do sada najmlađi šef kuhinje luksuznog splitskog hotela Park gdje priprema nova, moderna i ekskluzivna jela, ali i stare splitske recepture vezane uz povijest ovog hotela iz 1921. godine.  Tako će na radionici modernih ribljih jela će s polaznicima pripremati, između ostalog, mousse od sipe u kombinaciji s mesom ježinca, bit će tu fileti jadranskog brancina u umaku od šafrana, hobotnica kuhanu u vakuumu, kao i neka jela ( o kojima ćemo uskoro) s kojima će se Grančić uskoro nadmetati na San Pellegrino Young Chef 2019, vodećem svjetskom natjecanju mladih šefova kuhinja.

Cijena tečaja je 450 kuna, a uključuje kuhanje s profesionalnim i nagrađivanim chefovima u Kuharskoj akademiji, namirnice, piće, svu potrebnu opremu, recepture i konzumacije (svih jela po završetku radionice).

Prijaviti se možete na: mob. 099 319 89 61, mailom: na info@skmer.hr ili preko formulara na linku
https://www.skmer.hr/tecajevi-za-amatere

Scroll to Top