MODERNE INTERPRETACIJE: Radionica Pâte à chouxa uz nove tehnike i kreativne nadjeve

Srijeda 17-21 h, 22. 5. 2024., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

Želite li istražiti svoju kreativnost i naučiti tajne modernog slastičarstva, prijavite se na ovu radionicu srijedom. Pâte à choux je omiljeno prhko francusko tijesto koje se koristi za izradu eklera, princes krafni, profiterola i drugih slastica, pa čak i slanih delicija. Na radionici ćemo se udaljiti od klasičnih recepata i složiti moderne verzije koje se poslužuju u prestižnim objektima.

🍋 LEMON TART PÂTE À CHOUX – Kreirat ćemo modernu princez krafnu s osvježavajućom lemon curd kremom i prozračnim meringueom kako bismo stvorili kombinaciju okusa i tekstura koja će vas oduševiti.

🍓 VOĆNE KOŠARICE – U drugoj varijanti ćemo se poigrati s pâte à choux kuglicama kako bismo od njih napravili košarice. Napunit ćemo ih bogatom slastičarskom kremom i svježim sezonskim voćem za izdašne proljetne okuse.

Cijena tečaja je 70 eura i uključuje kuhanje s profesionalnim pastry chefovima u Kuharskoj akademiji, namirnice, piće, svu potrebnu opremu, recepture i konzumaciju svih jela po završetku radionice.

PRIJAVE: 099 319 89 61 ili info@skmer.hr

ONLINE PRIJAVE:

Tečajevi za ljubitelje slastica

Scroll to Top