MODERNO I MOLEKULARNO

EDUKACIJA ZA CHEFOVE, PASTRY CHEFOVE, STRUKOVNE NASTAVNIKE  I  VODITELJE JELA I PIĆA

Termin održavanja: 7 i 8. prosinca 2022.

Jeste znali da postoji termo stabilna želatina?
Kako se radi maslac od maslinovog ulja?
Zanima vas kako napraviti gel od naranče,
kako povezati ulje i vodu u homogenu masu,
kako se dobiva struktura svima nam drage čokolade?
Kroz osnove molekularne gastronomije upoznajemo se s osnovnim kemijskim pripravcima u teoriji, koji se koriste u molekularnoj gastronomiji ili miksologiji.
Praktični rad uključuje moderna jela, deserte i cocktaile, te tradicionalna jela “uz pomoć” molekularne gastronomije.
Edukacija obuhvaća:
  • tehnike moderne gastronomije poput gelifikacije, emulgiranja i sferifikacije
  • espuma  – tehnika pripreme
  • koju svrhu u tome ima ugljikov dioksid, kako dobiti
  • izrada perlica, kavijara, zemlje i pepela od maslinovog ulja
  • tehnike  moderne  gastronomije kroz trendove u najboljim svjetskim restoranima
Predavač: chef Jadran Grančić
Dan 1: 15:00 – 21:00
Dan 2: 09:00 – 15:00; 18:00 – 22:00

Broj sati: 16 sati
Trajanje programa: 2 dana
Cijena po polazniku: 9.500 kn (1260,87 eur)
**Cijena uključuje opremu i materijale za rad, namirnice, certifikate, smještaj u 1/1 sobama (2 noćenja).

OBRAZAC ZA PRIJAVU


Scroll to Top
Malcare WordPress Security