Na XVIII. Biseru mora “otključavat” ćemo okuse Brača na trodnevnim prezentacijama supetarskih ugostitelja

“Otključaj doživljaj!“ godinama je slogan Turističke zajednice Grada Supetra kojim se šaljem poruka gostima da Supetar, iznimno značajna tranzitna luka, ima i puno toga još neotkrivenog u svojoj ponudi te valja zastati i otključati sve ono što pružaju Supetar i otok Brač. I tako Supetrani nude Ključ aktivnog odmora, Ključ baštine, Ključ zabave, a kao krunu – Ključ okusa kojima se otključavaju autohtoni okusi grada i okolice, bilo u konobama, jedinstvenom Muzeju maslinovog ulja ili restoranima gdje se njeguje tradicija.

“Otključavanje okusa Brača“ kao najvažniji dio supetarskog gastro brendinga, okuplja objekte koji njeguju autentične okuse bračkih namirnica i tradicionalnih jela, od klasike do modernih reinterpretacija starinskih jela, a u kojima ćete moći uživati tijekom tri dana programa XVIII. Bisera mora.

“Točno u podne” od 29. 03.-1.4. 2023. restorani i konobe Supetra i okolice predstavljati će jela iz ovog projekta na ŠKMER-ovom festivalu, a moći će se kušati io maslinova ulja, varenik, vina te druge otočke delicije. Ulaz je slobodan sudionicima, kao i svim ostalim posjetiteljima manifestacije koji žele Otključati okuse Brača.

“Otključavanje okusa Brača“ u Svpetrvs hotelima

29.03. Konoba ŠTORIJA i restoran FAMILIES

30.03. SVPETRVS hoteli, hotel OSAM i pizzeria-grill BONACA

31.03 konoba KALA i restoran & sushi bar CHOPSTIX

Uz jela služit će se vina SENJKOVIĆ te maslinovo ulje i drugi proizvodi OPG-a Cukrov.

O jelima i objektima uputite se na linku:

Meni

Ostale informacije o Biseru mora:

Biser mora – međunarodni kulinarski festival

Scroll to Top