Naša izdanja

ŠKMER-ov medijski tim novinara, grafičkih dizajnera, turističkih eksperata, visokoobrazovanih chefova, fotografa i video snimatelja kao i suradnika s drugih područja poput prevoditelja, od 2018. godine sustavno osmišljava i kreira brošure i publikacije s ciljem promocije ugostiteljskih objekata, a posebice gradova i mjesta u svrhu unaprjeđenja domaće gastronomije.

Uz potporu turističkih zajednica i lokalnih samouprava te kroz EU projekte, a na temelju povijesnih dokumenata i znanstvenih radova, intervjua i obiteljske predaje, istražujemo i opisujemo gastronomiju kroz stoljeća (posebice onu koja ranije nije bila dostupna na internetu), time čuvajući našu eno-gastronomsku baštinu te promovirajući aktualnu ponudu.


Kroz naše publikacije i video priloge, a posebice kroz dvojezične publikacije sa svojim recepturama i pričama koji su pred vama potičemo ugostiteljske objekte da se prezentiraju kroz naše gastro izložbe i festivale, kulinarske šouove i druga javna događanja i postanu cjelogodišnji gourmet ambasadori 
svojih gastro destinacija.

Scroll to Top