NICHI – Kuća o’ manistre i njoka s kojom zajedno gradimo priču

Solinski proizvođač svježih tjestenina i njoka NICHI, uvijek je uz ŠKMER sa svojim proizvodima radimo li cooking showove i humanitarne akcije. Njihove manistre imaju domaće okuse kao da su iz kužina naših baka, chefovi obožavaju Nichijeve fettuccine i tagliatelle, a posebice korčulanske makarune u kojima je zapisana tradicija Dalmacije.

Nichi je ono što se zove obiteljskom tvrtkom, kad posao nije samo posao, već način života obitelji Šarić koja ovu priču živi od 2004. godine. Tad proizvodi nisu samo proizvodi već dio ostavštine i kad se svaka njoka, makarun ili tortelin ima okus kao da ste njihov gost u kući. Nichi njoke su one koje često jedete u restorani, a čini vam se da su po receptu vaše none jer u kuhinje stižu svježe, a ne sušene, od pravog i biranog krumpira, oblikovane vještinom i strašću da i budu najbolje. Nichi su i prvi počeli proizvoditi u svom solinskom pogonu korčulanske makarune koji izgledom i okusom su iste kao da su ih po starinski umijesile domaćice iz mjesta Žrnovo koje se smatra prijestolnicom ove manistre. Od 2011. godine Nichi nude paletu svježih tjestenin od talijanskog durum brašna te punjene i brzo smrznute raviole i torteline koji imaju svoje kupce u HORECA sektoru od Zadra do Dubrovnika uključujući i otoke; od malih restorana pizzeria, pa do hotela s 5 zvjezdica. Za one koji vole goste oduševiti nečim malo posebnijim, tu su ravioli s kozicama ili s istarskim tartufima, a ŠKMER-ovci najviše vole svježe NICHI njoke ubaciti u dobar toć u kojem se brzo skuhaju i pretvore u pravu deliciju!
Da skratimo, Nichi je kuća o’ manistre i premium proizvoda koji su s razlogom postali neizostavan dio ponude 400-ak objekata i trgovina diljem Hrvatske. Provjerite i kušajte u Nichijevoj “Butigi o’ manistre” na splitskoj tržnici Sućidar, a možete im se obratiti na 097 621 4208 ili mailom na: nichi@net.hr te Nichijeve delicije dovesti k vama na vrata.

 

Gastrobajter

Scroll to Top