Novi ciklus MCA treninga u ožujku s Karapandžom, Zirojevićem i Bremecom

Zbog iznimnog zanimanja za Mediterranean Culinary Arts (MCA) – edukacije i treninge za chefove po vodstvom ŠKMER-ovih vodećih predavača, obavještavamo vas da smo otvorili upise za novi ciklus s istim programom i voditeljima od 4. do 16. ožujka 2019. godine u ŠKMER-ovoj Kuharskoj Akademiji u Splitu.

Dakle, ponovo će polaznike u brojna područja vrhunske mediteranske gastronomije uvesti Stevo Karapandža, Hrvoje Zirojević, Željko Neven Bremec kao i gostujući specijalisti pojedinih područja.

Podsjetimo, MCA trening – program je namijenjen za profesionalne kuhare s najmanje tri godine radnog iskustva, a zavrjeđuje i posebnu pažnju poslodavaca jer omogućuje im djelatnicima stjecanje specijaliziranih vještina i znanja u skladu s novim trendovima mediteranskog, kao i svjetskog kulinarstva, uz svladavanje umijeća tradicijske kuhinje. MCA trening objedinjuje dvotjedne treninge i edukacije na kojima će se, između ostalog, usvojiti moderne tehnike pripreme, umjetnost dekoriranja tanjura (The Art of Plating), kuhanje u vakuumu, kao i tajne molekularne kuhinje. Program je u utemeljen na Haute (“high-level”) kuhinji, dakle, onoj koja je priznata po najvišim svjetskim standardima, a objedinjuje preciznu pripremu i besprijekornu prezentaciju.

Tijekom treninga učit će se izrađivati jelovnici za različite ugostiteljske objekte temeljeni na poznavanju nutritivnih i drugih karakteristika namirnica te njihovoj sezoni.

Veličina grupe: do 6 do 8 osoba.
Ukupno 120 sati (radnim danima 8 – 17 h)

Ostale pojedinosti i prijavnica nalalaze se na linku: https://www.skmer.hr/mediterranean-culinary-arts

 

Scroll to Top