Novi ciklus radionica „Kuhanje je đir!“, kuhajte kako su to nekad učenici radili na predmetu domaćinstvo

Kreće novi ciklus radionica Kuhanje je đir za školsku godinu 2023/2024. Ove radionice kuhanja su svojevrsna alternativa nekadašnjem programu domaćinstvo.

“Projekt za mlade „Kuhanje je đir!“ ŠKMER je pokrenuo 2019. godine kao odgovor na nove zahtjeve koji se ne svode samo na stjecanje znanja, nego i na postizanje i razvoj vještina u promijenjenim okolnostima suvremenog društva. Riječ je o svojevrsnoj alternativi nekadašnjem programu domaćinstvo koji je odavno izostavljen iz školskog programa, te učenici osnove kuhanja nisu u mogućnosti naučiti u školi, a često ni od roditelja koji zbog poslovnih obaveza sve manje vremena provode s djecom.

Kako ŠKMER i iduće školske godine nastavlja s projektom uz potporu lokalne samouprave, pozivamo srednje škole  da se prijave i omoguće učenicima iskustvo kuhanja u profesionalnom  kuharskom kabinetu s iskusnim i nagrađivanim chef edukatorima.

Osim kuhanja i timskog rada, na radionicama se uči zero waste konceptu, odnosno kuhanju sa što manje otpada uz potpuno iskorištavanje namirnica, te razvrstavanju otpada.

Prijave i informacije: info@skmer.hr  ili  +385 99 319 89 61

U međuvremenu bacite oko na kratki video s radionice domaćih njoka i tjestenina:

Prijave i informacije: info@skmer.hr  ili  +385 99 319 89 61

 Više o svemu na linku:

Kuharske radionice za mlade “Kuhanje je đir!”

#radionicekuhanja #skmerkuharskaakademija #kuhanjejedjir

Scroll to Top