NOVI JESENSKI CIKLUS EDUKACIJA…Prijavite se na MCA, A la Chef, Chef@Home, Akademiju Slastica…

U tijeku su prijave za intenzivne škole kuhanja A la Chef i Chef@Home za one koji žele dosegnuti profesionalnu razinu kuhanja, a započinje i novi ciklus našeg najzahtjevnijeg programa Mediterranean Culinary Arts za usavršavanje chefova s iskustvom. Također, možete upisati i Akademiju Slastica koja će se održavati petkom i subotom od listopada do prosinca. Unosimo brojne novine i dovodimo vrhunske chefove kako bi vam pokazali atraktivne recepture svjetskih gastronomija te pokazali profesionalne tehnike pripreme i obrade namirnica koje ćete kasnije moći primijeniti na poslu ili drugdje.

A LA CHEF – novi ciklus održat će se od 15. do 26. studenog, a ovu školu kuhanja preporučujemo onima koji žele svoja kuharska znanja unaprijediti do profesionalne razine, kao i školovanim kuharima početnicima kako bi stekli iskustvo rada s vrhunskim chefovima. Tijekom 70-satne edukacije se prolaze sve tehnike pripreme i obrade namirnica, uči se osmisliti jela i menue, izraditi kruh i tjestenine, pripremiti najukusnije rižote, naučiti tehnike pripreme ribe, morskih plodova, mesa, voća povrća i slastica.

PRIJAVE:

https://www.skmer.hr/event/a-la-chef-intenzivna-skola-kuhanja-2/

CHEF@HOME varijanta je A la Chefa prilagođena zaposlenim osobama koje ne mogu izdvojiti dva tjedna u komadu, pa se ova škola kuhanja održava utorkom poslijepodne tijekom tri mjeseca. Program započinje 12. listopada, a vodi ga chef Željko Neven Bremec uz gostujuće predavače. Nakon ove škole kuhanja ovladat ćete opremom i kuharskim alatima u vlastitom domu, naučiti spremati namirnice iz svog okruženja i unaprijediti svoja kulinarska znanja do profesionalne razine.

PRIJAVE:

https://www.skmer.hr/event/chefhome-intenzivna-skola-kuhanja/

MEDITERRANEAN CULINARY ARTS (MCA trening) dvotjedni je program, a započinje 2. studenog te je namijenjen profesionalnim kuhare s najmanje tri godine radnog iskustva. Zavrjeđuje i posebnu pažnju poslodavaca jer djelatnicima omogućuje stjecanje specijaliziranih vještina i znanja u skladu s novim trendovima mediteranskog, kao i svjetskog kulinarstva, a sve uz svladavanje umijeća tradicijske kuhinje. Program je u utemeljen na Haute (“high-level”) kuhinji, dakle, onoj koja je priznata po najvišim svjetskim standardima, a objedinjuje preciznu pripremu i besprijekornu prezentaciju te ga vode naši vodeći predavači Tijekom treninga uče se slagati jelovnici za različite ugostiteljske objekte temeljeni na poznavanju nutritivnih i drugih karakteristika namirnica te njihovoj sezoni kao što su Stevo Karapandža, Hrvoje Zirojević, Željko Neven Bremec, Ivana Bradarić.

PRIJAVA:

Mediterranean Culinary Arts

MEDITERRRANEAN CULINARY ARTS BY ALAIN DUCASSE: Master Class

16. – 19.11.2021.

Predjela i glavna jela restorana s 3 Michelinove zvjezdice – Chef Instructor Florian Gravelle

Sadržaj Master Classa:

  • usavršavanje tehnika i specifičnosti načina pripreme vrhunskih namirnica prema konceptu naturalité (naturalness, prirodnost) kuhinje Ducasse restoranas 3 Michelinove zvjezdice
  • usavršavanje jela s izbalansiranim omjerom namirnica u kombinacijama odabranih menua po Haute Cusine standardima
  • odabir i priprema glavnih namirnica, priloga, temeljaca, krema s načinom posluživanja i platingom
  • usvajanje metodologije i recepata korištenih u restoranima s tri zvjezdice “Le Louis XV – Alain Ducasse à l’Hôtel de Paris” (Monaco), “Alain Ducasse au Plaza Athénée” (Pariz) i “Alain Ducasse at the Dorchester” (London)
  • PRIJAVE I DETALJI:

Sponzori

PASTRY CHEF – AKADEMIJA SLASTICA

Ovaj sveobuhvatni programu za ljubitelje kuhanja, one koji žele postati profesionalni slastičari te za kuhare koji žele nadograditi postojeća znanja s područja slastičarstva započinje 22. listopada. Akademija Slastica održava se u šest dvodnevnih modula (petkom poslije podne i subotom prije podne) za sve koji uživaju u pripremi slastica te žele s renomiranim pastry chefovima steći znanja i vještine za pripremu suvremenih i tradicionalnih slastica u ugostiteljskim objektima te za catering forme.

PRIJAVE:

https://www.skmer.hr/event/pastry-chef-akademija-slasticarstva-trening-za-chefove-i-ljubitelje-kuhanja/

Za sve informacije možete nas kontaktirati na: 099 319 89 61 ili info@skmer.hr.

Scroll to Top