Novi termini intenzivnih škola i radionica za ljubitelje kuhanja i početnike…prijave u tijeku

U tijeku su prijave za dvije intenzivne škole kuhanja A la Chef i CHEF@HOME, a također smo pripremili i 27 jednodnevnih tečajeva za ljubitelje kuhanja koji će se održavati četvrtkom poslijepodne do polovice iduće godine. Unosimo brojne novine i dovodimo vrhunske chefove kako bi vam pokazali atraktivne recepture svjetskih gastronomija te pokazali profesionalne tehnike pripreme i obrade namirnica koje ćete kasnije moći primijeniti u svojoj kuhinji.

Prvi ciklus “A la Chef”održati će se 27.listopada do 6. studenog, a ovu školu kuhanja preporučujemo onima koji žele svoja kuharska znanja unaprijediti do profesionalne razine, kao i školovanim kuharima početnicima kako bi stekli iskustvo rada s vrhunskim chefovima. Tijekom 70-satne edukacije se prolaze sve tehnike pripreme i obrade namirnica, uči se osmisliti jela i menue, izraditi kruh i tjestenine, pripremiti najukusnije rižote, naučiti tehnike pripreme ribe, morskih plodova, mesa, voća povrća i slastica.

CHEF@HOME varijanta je A la Chefa prilagođena zaposlenim osobama koje ne mogu izdvojiti dva tjedna u komadu, pa se ova škola kuhanja održava jednom sedmično tijekom tri mjeseca. Počinje 3. studenog, a vodi je chef Željko Neven Bremec uz gostujuće predavače. Nakon ove škole kuhanja ovladat ćete opremom i kuharskim alatima u vlastitom domu, naučiti spremati namirnice iz svog okruženja i unaprijediti svoja kulinarska znanja do profesionalne razine.

Prijavnice za A la Chef i CHEF@HOME nalaze se na linku: https://www.skmer.hr/skola-kuhanja/

Jednodnevni tečajevi za ljubitelje kuhanja četvrtkom započinju 1. listopada Radionicom slanih i slatkih jela od tartufa. Tijekom sezone imat ćete prilike okušati se u japanskoj, francuskoj, španjolskoj, meksičkoj, talijanskoj te cajunskoj kreolskoj i kuhinji Malte. Bit će tu i brojni specijali kao što su pripreme gluten free jela, slastica, rižota, domaćih tjesteninama, bifteka, pizza i posebnih vrsta tijesta…. Pogodnosti možete ostvariti učlanjem u udrugu,a detalje ćete naći na našim web stranicama www.skmer.hr.

Radionice za ljubitelje kuhanja 2020./2021.

01.10.2020.      SLANA I SLATKA JELA OD TARTUFA450 kn
08.10.2020.      JAPANSKA KUHINJA450 kn
29.10.2020.      FRANCUSKA BISTRONOMIJA – BISTROMANIJA!450 kn
05.11.2020.      KUHINJA MEDITERANSKIH OTOKA: MALTA450 kn
12.11.2020.      DELICIJE ISTRE450 kn
19.11.2020.      SLASTICE: Dizana tijesta350 kn
26.11.2020.      BEČKA KUHINJA – putovanje kroz bezvremenske delicije450 kn
03.12.2020.      TJESTENINE – svježe tjestenine, punjenja i umaci350 kn
10.12.2020.      BEČKE TORTE I SLASTICE450 kn
17.12.2020.      BLAGDANSKI KOLAČI – Dalmacija400 kn
21.01.2021.      KINESKA KUHINJA – svjetski klasici i trendovi450 kn
28.01.2021.      GOURMET GLUTEN FREE400 kn
04.02.2021.      CAJUN CREOLE CUISINE (Luisiana cooking)450 kn
11.02.2021.      ČOKOLADNE SLASTICE: pjenice, macaronsi i torte450 kn
18.02.2021.      BIFTEK MASTER CLASS550 kn
25.02.2021.      RIŽOTI I VINA450 kn
04.03.2021.      DALMATINSKI SUSHI550 kn
11.03.2021.      ŠPANJOLSKA KUHINJA – inspiracija virtuoza450 kn
18.03.2021.      TATARI I SIROVE STRASTI550 kn
25.03.2021.      TALIJANSKA KUHINJA550 kn
15.04.2021.      JELA OD ŠPAROGA – zaštitni znak gastro proljeća400 kn
22.04.2021.      VIVA LA MEXICO – MEKSIČKA KUHINJA500 kn
29.04.2021.      PIZZA CHEF350 kn
06.05.2021.      JELA OD TUNE – pratimo trendove550 kn
13.05.2021.      JELA IZ WOKA KROZ KONTINENTE400 kn
20.05.2021.      HEDO SALATE400 kn
27.05.2021.      LJETO KROZ SLASTICE: semifredda, terine i voćni deserti400 kn

 

Scroll to Top