- All
- Newsletter
- Novosti
Iskušajte recepte za kruh s orašastim plodovima i domaće energetske pločice iz naše Kuhinje Znanja
Održano 18.-20.rujna 2023., ŠKMER Akademija Split Dodjelom certifikata završen je …
BOLSKO LIGNJATURA: Od natjecanja u lovu na lignje do delicija iz ŠKMER-ove velike teće
07. & 08.10. 2023., Bol, otok Brač Početkom listopada Turistička …
DVODNEVNI SLASTIČARSKI MASTER CLASSOVI TEREZE ALABANDE – nova sezona u ŠKMER-ovoj Kuhinji Znanja
Prijavite se na dvodnevne slastičarske master classove Tereze Alabande, istražite …
PIZZA CHEF: Petodnevni trening i edukacija…prijave u tijeku
27.11. – 1.12.2023. (radnim danom od 9 do 15 sati), …
KUHINJA ZNANJA: Kulinarski trening sportske prehrane uz savjete, jela i sportske menue – od priče do recepta
Prehrana u borilačkim, sportovima snage, izdržljivosti, s reketom ili, …
MEDITERRANEAN CULINARY ARTS: Albanski virtuoz Sokol Prenga u studenom stiže u Split kao dio tima edukatora ŠKMER-ove Kuhinje Znanja
06. – 17.11.2023., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split Od …
ORGULIN RECEPT: Brbavice na gradelama
Zvali ih prnjavice, dondole, gropi, kućice ili brbavice, kako su …
EDUKACIJA ZA STRUKOVNE NASTAVNIKE: Suho zrenje mesa i upotreba smokera – od tehnologije, kalkulacija do obogaćivanja ugostiteljske ponude u turizmu
03.- 05.10.2023., ŠKMER Kuharska Akademija, Split Edukacija je namijenjena strukovnim …
DESERTI S JABUKOM: Štrudel od prhkog tijesta, crumble i tart tatin…prva radionica za ljubitelje slastica u sezoni 2023./24.
17-21 h srijeda, 25. listopada 2023., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova …
Kuharska avantura australskog chefa u ŠKMER-ovoj Kuhinji Znanja
Chef Danny Steven Vujcic (39) stigao nam je krajem kolovoza …
Predavanje i degustacija iz ciklusa “S ribom mogu sve” uz recepture projekta (Po)morsko je dobro
Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija nastavili su suradnju s …
GRAND GOURMET 2023 – Festival i natjecanje konobara, barista, barmena i restorana…prijave u tijeku
14. – 18. studenog 2023.., Split & Podstrana Deveto izdanje …
TRENING SPORTSKE PREHRANE: Doznajte u Kuhinji znanja kako spojem nutricionizma i kulinarstva kreirati vrhunsku ponudu za sportaše
18. – 20.9.2023., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split Ako …
Od šalše do salse uz ŠKMER-ove suce na 13. Festivalu spize i plesa u Kaštelima
održano 1. rujna 2023, Kaštel Stari Zanimljiva jela s prstohvatom …
BRANKO KOCKAREVIĆ – Novosadski chef koji je stigao u ŠKMER-ovu Kuhinju znanja spojiti kuharstvo sa slastičarskim tajnama Tereze Alabande
Kuhanje kao poziv, a ne puki posao, želje da se …
Oglasili smo natječaj za 12 novih stipendista ŠKMER-a kroz Kuhinju znanja…otvoren je do 30.9.2023….provjerite o čemu se radi
Želite li se usavršavati, usvojiti vrhunska kuharska i druga znanja …
Natječaj za stipendiste
Udruga Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija objavljuje Natječaj za …
QIMIQ RECEPT: Quiche Lorraine – francuski klasik
Quiche Lorraine izdašnija je francuska pita (tart) poznata u cijelom …
ÉCOLE DUCASSE: Chocolate and Confectionery – novi program visokog slastičarstva uz pastry chefa Valentina Sancheza
05.– 08.12.2023. od 9 do 15 sati., ŠKMER Akademija, Jobova …
DJEČJA PREHRANA: Dvije hands on radionice Kuhinje znanja za uvođenje zdravih prehrambenih navika djeci od 1 do 3 godine
18.9.2023. od 9 do 12 sati 1 grupa/ ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova …
Kuhajte kao profesionalac s našim chefovima, istražite svoje talente i dobro se zabavite četvrtkom poslijepodne
četvrtkom, 26.10.2023 – 18.4.2024., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split …