- All
- Newsletter
- Novosti
VOLONTERI U ŠKMER-u: Grofovsko srce iskusnog brodskog kuhara
Nije li u kuhinji svoga broda kojim tuče daleka mora, Darko Marković Grof među prvim je volonterima i članovima Šefova …
JUNIOR CHEF: Deserti u čaši
subota 17-20 sati, 3. lipnja 2023, , ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2 Približavamo se kraju sezone 2022/23. Junior Chefa, radionica …
TEREZA ALABANDA MASTER CLASS: Entremet i monoporcije s okusima međimurske gibanice
16.- 17.10.2023., ŠKMER Kuharska Akademija, Split Na ovom naprednom dvodnevnom master classssu naučit ćete kako napraviti entremet i monoporcije – …
A LA CHEF intenzivna dvotjedna škola kuhanja…upisi u tijeku
23.10. – 3.11.2023., radnim danom 09-15 h, ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split Pred nama je jesenski ciklus “A la …
Berlin: zlatna medalja za Orgula ekstra djevičansko maslinovo ulje ZLATNO 500 ml
Orgula ekstra djevičansko maslinovo ulje ZLATNO 500 ml osvojilo je zlatnu medalju na jučer zaključenom natjecanju Berlin Global Olive Oil …
MEDITERRANEAN PASTRY ARTS – Petodnevni ljetni master class s Terezom Alabandom
28.8.2023. – 1.9.2023., od 9 do 15 sati, ŠKMER Kuharska Akademija Split Male slatke kompozicije i složene partiture, napredne tehnike …
“Nedjeljni ručak” mladih kuharskih nada, pogledajte kako je to bilo…
održano u subotu, 20. svibnja 2023., ŠKMER Kuharska Akademija Split Mladi chefovi jučer u subotu su preuzeli kuhinju ŠKMER-a, pa …
Marin Vučković: “Kuharstvo je moj poziv, a ne puki posao, što nastojim pokazati i na radionicama u ŠKMER-u”
Školovanje u Sinju, prakse po dalmatinskim restoranima i hotelu u Portugalu, deseci radionica, kulinarskih treninga i tečajeva u ŠKMER-u i …
Ljeto nam se vratilo – radionica mediteranskih delicija po receptima šefa kuhinje
četvrtak 17-21 h, 25. svibnja 2023., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split Lagana jela i puna mediteranskih okusa, sofisticirana u …