Nutricionistička radionica za članove s Draganom Olujić

srijeda 10-14 sati, 30. rujna 2020. , ŠKMER Kuharska Akademija, Split

Sinergija kuharstva i nutricionizma s primjerima pripreme nutritivno balansiranih obroka, tema je besplatne radionice za članove ŠKMER-a koju će održati Dragana Olujić, dipl.ing. prehrambene tehnologije – nutricionist. Specijalistica je prehranu sportaša, pa je od 2017. godine službena nutricionistica HNK Hajduk Split, a godinama i Hrvatske jedriličarske reprezentacije. Dragana je dobitnica priznanja za doprinos sportskom uspjehu na Olimpijskim igrama 2012. godine, a brine i o prehrani drugih eminentnih sportaša u regiji.

Kako je Olujić posljednjih 15 godina angažirana na području sportsku prehrane, magistra nutricionizma te predavačica na Kineziološkom fakultetu i Medicinskom fakultetu u Splitu, savjeti i primjeri koje ćemo u Kuharskoj Akademiji ŠKMER-a čuti i vidjeti, nude našim kuharima da zadovolje zahtjeve gostiju iz svijeta sporta, kao i onih na posebnim prehrambenim režimima.

Na radionici će se predstaviti ključni pojmovi u nutricionizmu, a uporedo će se pripremati jela s namirnicama i metodama o kojime će biti riječ. Radi se o jelima za čiju pripremu treba najviše do 60 minuta, a središnja tema će biti uporaba mahunarki u sportskoj prehrani. Radionica će imati i praktični dio, tako da će i polaznici se zaigrati sa zadanim jelima.

Zainteresirani članovi se mogu prijaviti na mob. 099 319 89 61 ili mailom na:info@skmer.hr, radionica je besplatna, a broj mjesta ograničen.

 

Scroll to Top