PASTRY CHEF – AKADEMIJA SLASTICA: Cjeloviti dvotjedni slastičarski program u Kuhinji Znanja

08. – 19.01.2024., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split.

Prijavite se na dvotjedni sveobuhvatni program pripreme slastica za ljubitelje kuhanja, one koji žele postati profesionalni slastičari te za kuhare željne nadogradanje znanja s područja slastičarstva. Ovom edukacijom u sklopu EU projekta “KUHINJA ZNANJA” / Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika UP.02.3.1.03.0137. koje je ŠKMER razvio za profesionalce u ugostiteljstvu, strukovne nastavnike i mentore,  stječu se znanja i vještine za pripremu suvremenih i tradicionalnih slastica u ugostiteljskim objektima te za catering forme. Uče se pripremati slatka dizana i vučena tijesta, tartovi, pjenice, terine, semifredda, petit fours, praline, torte, mono porcije, kekse, slatko i kandirano voće, kreme, umaci za deserte, dekoracije, a uz to posluživanje i atraktivni načini prezentacije. Dio programa je i priprema slastica za različite režime prehrane (bez šećera i glutena, sirove te različite vege varijante – od fleksiterijanstva do veganstva…)

Edukacija se održava od ponedjeljka do petka, od 9 do 15 h, u kuharskom kabinetu ŠKMER Akademije u Splitu.

Veličina grupe: 8 – 12 polaznika

Broj sati: 60 sati

Cijena: 1.060 EUR (7.986,57 HRK) po polazniku

Iznos uključuje detaljne recepture i upute, opremu, namirnice i radne materijale, certifikat, te mogućnost nastavka edukacija na program prekvalifikacije za zanimanje slastičar

Način plaćanja: 20 % kao potvrda rezervacije, preostali iznos do kraja programa uz mogućnost obročnog plaćanja za članove.

Prijavite se putem obrasca ili na 099 319 8961

Online:

Pastry Chef – Akademija slastica

Kroz Kuhinju Znanja (UP.02.3.1.03.0137.) ŠKMER razvija edukacijske pakete za profesionalce u ugostiteljstvu, strukovne nastavnike i mentore,  a i ova edukacija je spojila hands on i teoretski dio. Projekt su sufinancirali Europska unija iz Europskog socijalnog fonda te Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.532.220,16 HRK, od čega je 1.279.693,52 HRK osigurano iz Europskog socijalnog fonda te 176.768,57 HRK iz državnog proračuna Republike Hrvatske.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost udruge Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija.

kUHINJA ZNANJA lenta

 

Scroll to Top