PASTRY CHEF – AKADEMIJA SLASTICA: Pred nama su dva ciklusa cjelovitih dvotjednih slastičarskih programa

28. 10. – 09. 11. 2024., od 09:00 do 15:00 sati (28.-31.10. i 4.-9.11.)

07.01.2025. – 17.01.2025., od 09:00 do 15:00 sati (7.-11.1. i 13.-17.1.)

ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split.

 

Program je namijenjen ljubiteljima kuhanja, budućim profesionalnim slastičarima te kuharima koji žele nadograditi svoja znanja s područja slastičarstva, a prilagođen je individualnim potrebama i predznanjima polaznika. Riječ je o sveobuhvatnoj hands on edukaciji kojom se stječu znanja i vještine za pripremu suvremenih i tradicionalnih slastica u ugostiteljskim objektima te za catering forme.

Između ostalog, uče se pripremati slatka dizana i vučena tijesta, tartovi, pjenice, terine, semifredda, petit fours, praline, torte, mono porcije, kekse, slatko i kandirano voće, kreme, umaci za deserte, dekoracije, a uz to posluživanje i atraktivni načini prezentacije. Dio programa je i priprema slastica za različite režime prehrane (bez šećera i glutena, sirove te različite vege varijante – od fleksiterijanstva do veganstva…)

PRIJAVE:  099 319 8961, info@skmer.hr

ONLINE PRIJAVA:

Pastry Chef – Akademija slastica

 

Veličina grupe: 8 – 12 polaznika

Broj sati: 60 sati

Cijena: 1.100 EUR po polazniku

 

Iznos uključuje detaljne recepture i upute, opremu, namirnice i radne materijale, certifikat, te mogućnost nastavka edukacija na program prekvalifikacije za zanimanje slastičar

Način plaćanja: 20 % kao potvrda rezervacije, preostali iznos do kraja programa uz mogućnost obročnog plaćanja za članove.

Scroll to Top