PASTRY CHEF - AKADEMIJA SLASTICA
TERMIN EDUKACIJE:
08. – 19.01.2024. od ponedjeljka do petka, od 09:00 do 15:00h
ŠKMER Akademija organizira poseban program pod nazivom Akademija Slastica koja se odvija tijekom dva tjedna (od ponedjeljka do petka) u jutarnjem terminu za sve koji uživaju u pripremi slastica. Riječ je o sveobuhvatnom programu za ljubitelje kuhanja, one koji žele postati profesionalni slastičari te za kuhare koji žele nadograditi postojeća znanja s područja slastičarstva. Ovom edukacijom stječu se znanja i vještine za pripremu suvremenih i tradicionalnih slastica u ugostiteljskim objektima te za catering forme. Uče se pripremati slatka dizana i vučena tijesta, tartovi, pjenice, terine, semifredda, petit fours, praline, torte, mono porcije, kekse, slatko i kandirano voće, kreme, umaci za deserte, dekoracije, a uz to posluživanje i atraktivni načini prezentacije. Dio programa je i priprema slastica za različite režime prehrane (bez šećera i glutena, sirove te različite vege varijante – od fleksiterijanstva do veganstva…).
**Cijena je izražena u eurima prema fiksnom tečaju konverzije 7,53450 .

OBRAZAC ZA PRIJAVU


ČLANCI
Iza nas je još jedna Akademija slastica…pogledajte galeriju
održano 9. – 20. siječnja 2023.,ŠKMER Kuharska Akademija Dodjelom diploma završen je još jedan ciklus ŠKMER-ove AKADEMIJE SLASTICA, cjeloviti PASTRY CHEF kroz koji nas je …
S Terezom Alabandom pripremali smo jesenske entremetse po mjeri visokog francuskog slastičarstva…pogledajte kako je to bilo
održano 15. listopada 2022., ŠKMER Kuharska Akademija, Split Izvanredne slatke kreacije nastale su na prvom slastičarsko master classu Tereze Alabande u drugom ciklusu njezina gostovanja …
SLASTIČARNICA: Naučite pripremati klasične i moderne baklave na radionici vučenog tijesta
17-21 h srijeda, 2. studenog 2022., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split Na ovoj radionici za ljubitelje slastica pozabavit ćemo se izradom vučenog tijesta; a …
SLATKA JESEN U ŠKMER-u: Master classovi Tereze Alabande & Slastičarnice srijedom Ivane Bradarić
U listopadu krećemo novim serijalom Slastičarnica srijedom, jednodnevnih tečajeva za ljubitelje slastica, a započinjemo i s novim ciklusom hands on master clasova Tereze Alabande za …
ŠKMER Akademija u projektu Kuhinja znanja oživljava stare dalmatinske recepture koje doprinose jačanju tržišne ponude, objedinjuju nutricionizam i zero waste koncepte
Gastronomska baština Dalmacije stoljećima se plela oko ribarskih ulova, težačkih jela, pa onim što je stizalo s osvajačima i doseljenicima na ove prostore. Stare pučke …
TEREZA ALABANDA: Slatka jesen – subotnji master class s jednom od vodećih hrvatskih slastičarki na temu enetremetsa s jabukama i kruškama
subota, 15. listopada 2022., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split Jesensko voće, moderne tehnike i okusi po mjeri vrhunskih gurmana, tema su prvog master classa …