PASTRY CHEF - AKADEMIJA SLASTICA
TERMIN EDUKACIJE:
08. – 19.01.2024. od ponedjeljka do petka, od 09:00 do 15:00h
ŠKMER Akademija organizira poseban program pod nazivom Akademija Slastica koja se odvija tijekom dva tjedna (od ponedjeljka do petka) u jutarnjem terminu za sve koji uživaju u pripremi slastica. Riječ je o sveobuhvatnom programu za ljubitelje kuhanja, one koji žele postati profesionalni slastičari te za kuhare koji žele nadograditi postojeća znanja s područja slastičarstva. Ovom edukacijom stječu se znanja i vještine za pripremu suvremenih i tradicionalnih slastica u ugostiteljskim objektima te za catering forme. Uče se pripremati slatka dizana i vučena tijesta, tartovi, pjenice, terine, semifredda, petit fours, praline, torte, mono porcije, kekse, slatko i kandirano voće, kreme, umaci za deserte, dekoracije, a uz to posluživanje i atraktivni načini prezentacije. Dio programa je i priprema slastica za različite režime prehrane (bez šećera i glutena, sirove te različite vege varijante – od fleksiterijanstva do veganstva…).
**Cijena je izražena u eurima prema fiksnom tečaju konverzije 7,53450 .

OBRAZAC ZA PRIJAVU


ČLANCI
Recepte, pripremu i koncepte Ducasse restorana s Michelinovim zvijezdicama doznajte na slastičarskom master classu u ŠKMER Akademiji
17. – 20. svibnja 2022., (32 sata) , ŠKMER Kuharska Akademija, Split, Jobova 2 Što se i kako priprema za deserte u 34 restorana Alaina …
SLASTIČARNICA SRIJEDOM: Clafoutis – omiljena francuska voćna slastica
17-21 h srijeda, 30. svibnja 2022., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split Ovaj put pripremamo omiljeni pečeni francuski desert clafoutis, koji se sastoji od slojeva …
PASTRY CHEF – AKADEMIJA SLASTICA: Naučite se pripremi vrhunskih bezglutenskih i vegetarijanskih slastica, velikom izazovu u suvremenom slastičarstvu
(22. listopada – 4. prosinca 2021., prijave: 099 319 8961/info@skmer.hr/ www.skmer.hr) Veganske i bezglutenske inačice najpopularnijih svjetskih i domaćih torti te slastica, kao i zdrave …
AKADEMIJA SLASTICA: Sve o golim tortama, slatkim kombinacijama koje rado pripremaju profesionalci i početnici
petkom i subotom, 22. listopada – 4. prosinca 2021., prijave: 099 319 8961/info@skmer.hr/ www.skmer.hr Naked ili seminaked cakes, dakle, “gole” ili “polugole” torte, još su …
AKADEMIJA SLASTICA: Naučite se cjelokupnom procesu slastičarstva uz svjetske i domaće recepture pod vodstvom pastry chefice Ivane Bradarić
22. listopada – 4. prosinca 2021. (petkom od 15 do 21 h i subotom od 08 do 14 h) – ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, …
PASTRY CHEF – AKADEMIJA SLASTICA: 12 radionica petkom i subotom
22. listopada – 4. prosinca 2021., petkom od 15 do 21 h i subotom od 08 do 14 h, ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split. …