ŠKMER Akademija organizira poseban program pod nazivom Akademija Slastičarstva u šest dvodnevnih modula (petkom i subotom) za sve koji uživaju u pripremi slastica. Riječ je o sveobuhvatnom programu za ljubitelje kuhanja, one koji žele postati profesionalni slastičari te za kuhare koji žele nadograditi postojeća znanja s područja slastičarstva. Ovom edukacijom stječu se znanja i vještine za pripremu suvremenih i tradicionalnih slastica u ugostiteljskim objektima te za catering forme. Uče se pripremati slatka dizana i vučena tijesta, tartovi, pjenice, terine, semifredda, petit fours, praline, torte, mono porcije, kekse, slatko i kandirano voće, kreme, umaci za deserte, dekoracije, a uz to posluživanje i atraktivni načini prezentacije. Dio programa je i priprema slastica za različite režime prehrane (bez šećera i glutena, sirove te različite vege varijante – od fleksiterijanstva do veganstva…)
Početak edukacije: 19.02.2021.
Tečaj traje 6 tjedana, 12 radnih dana, a održava se petkom od 15 do 21 h i subotom od 08 do 14 h u prostoru ŠKMER Kuharske Akademije, Jobova 2, Split.
Termini:
19. & 20.2.2021.
26. & 27.2.2021.
05. & 06.3.2021.
12. & 13.3.2021.
19. & 20.3.2021.
26. & 27.3.2021.
Veličina grupe: 6 – 8 polaznika
Cijena: 8.000 kn po polazniku
Iznos uključuje detaljne recepture i upute, opremu, namirnice i radne materijale, certifikat, te mogućnost nastavka edukacija na program prekvalifikacije za zanimanje slastičar
Način plaćanja: 20 % kao potvrda rezervacije, preostali iznos do kraja programa uz mogućnost obročnog plaćanja za članove.
Prijave na 099 3198961 ili putem obrasca na linku:
https://www.skmer.hr/pastry-chef-akademija-slasticarstva/