PASTRY CHEF MASTER CLASS BY ECOLE DUCASSE: Boutique and Tea-Time Desserts / Petits Gateaux

 17. – 20. svibnja 2022., (32 sata) , ŠKMER Kuharska Akademija, Split, Jobova 2

U tijeku su prijave i na treći master class pariške Ecole Ducasse koji polaznicima nudi cjelovito hands on iskustvo uz predavanje senior voditelja edukacija/chefova restorana Alaina Ducassea na engleskom jeziku. S obzirom na raznolikost koncepta namijenjen je pastry chefovima i chefovima. Obuhvaća osmišljavanje potpunog asortimana modernih slastica, prepoznatljivog izgleda uz hands-on pastry lab i upotrebu vrhunskih tehnika i namirnica. Master Class preporučujemo za unaprijeđenije i usavršavanje tehnika u kulinarskoj umjetnosti za profesionalce u turizmu, onima koji teže pripremi hrane za goste što traže aktualne svjetske trendove kakve stvaraju timovi Alain Ducassea u njegova 34 restorana diljem svijeta.

VODITELJ: Chef Valentin Sanchez, pastry chef instructor by Ecole Ducasse.

OPIS TRENINGA I PROGRAM RADA:

  • a complete Tea-Time trolley and assortment.

  • modern small cakes, petit-fours, small tarts and pound cakes with fruits and chocolate.

  • techniques of creating delicate design and enhancing taste.

  • various boutique desserts

  • classic recipes in fine dine restaurants or take-away

  • new trends boosting a desserts menu

Hands-on pastry lab: dry petits fours doughs, plate petits fours, batters, macaron and travel cake fillings, travel cakes decorations, shaping dry petits fours after baking, master baking for production

Concepts of performance: essential and advanced techniques, knowledge and skills, zero waste, professional ethics, precision, interest and task assignment

Cijena Master Classa u trajanju od 32 sata iznosi 15.000 kn.
*Opcija s osiguranim smještajem: 16.000 kn
**članovi ŠKMER-a ostvaruju članski popust, mogućnost odabira dvodnevnog modula (8.000 kn)

Za polaznike osiguravamo:
ECOLE DUCASSE Master Class recepture i upute
ECOLE DUCASSE
Certifikate

ON-LINE PRIJAVA

Scroll to Top