PASTRY CHEF MASTER CLASS BY ECOLE DUCASSE: CHOCOLATE AND CONFECTIONERY

05.12. – 08.12.2023. od 9 do 15 sati.

Polaznici će na ovom jedinstvenoj edukaciji  ovladati tehnikama temperiranja čokolade i izrade čokoladnih ukrasa te praviti čokoladne slastice prema različitim konceptima: kao što gastronomski, reinterpretirani klasici, monoporcije, čokoladni fingerfood i druge forme. Program nudi usavršavanje pripreme malih slastica poput pralina, punjena s ganacheom, duplim slojevima, marcipanom, itd, a pokazati će se i kako optimizirati proizvodni proces.

Teme Master Classa:

  • Priprema i prezentacija široke ponudu malih čokoladnih zalogaja, bombona i pločica / Reinterpretacija kultnih čokoladnih deserata
  • Korištenje vrhunskih tehnologija uz korištenja osnovnih tehnika u radu s čokoladom u kreiranju novih recepata
  • Izrada čokoladnih slastica prema raznim konceptima i vrstama restorana ili kavana: restoranski deserti, klasici u novom ruhu, mali kolačići, slastice za tea-time.
  • Priprema i prezentacija široke palete  čokoladnih kolačića i monoporcija, pralina, uz uporabu raznih krema
  • Razrada raznih tekstura u slasticama, kombiniranjem tradicionalnih i novih okusa.

Veličina grupe: od 8 do 10 osoba
Broj sati:
32 sata
Trajanje programa:
4 dana

Cijena po polazniku: 1.990 EUR (14.993,66 HRK)
Cijena po polazniku s uključenim smješajem na bazi 5 dana: 3.100,00 EUR (23.356,95 HRK)
Redovni članovi imaju popust 20%

Način plaćanja: 20% od iznosa kao potvrda rezervacije termina, preostali iznos do kraja programa.

Za polaznike osiguravamo:
ECOLE DUCASSE Master Class recepture i upute
ECOLE DUCASSE Certifikate

Predavač: Ecole Ducasse Chef instructor

OBRAZAC ZA PRIJAVU:

Ecole Ducasse – Pastry
Scroll to Top