PASTRY@HOME: Od amaterske do profesionalne razine kroz 12 ponedjeljaka poslijepodne

14. 10. 2024. – 17. 02. 2025. (ponedjeljkom od 16:00 do 21:00h – točni datumi u nastavku)

Pred nama je prva Pastry@Home škola slastičarstva koja vas kroz 12 ponedjeljaka vodi od amaterske do profesionalne razine, uz pripremu brojnih modernih i tradicionalnih slastica uz naše pastry edukatore s bogatim iskustvom rada u boljim splitskim restoranima.

Prilagođena je polaznicima koji ne mogu izdvojiti dva tjedna u komadu za naše intenzivne pastry treninge, pa se ova 70-satna edukacija održava ponedjeljkom od 16:00 do 21:00 h u periodu od tri mjeseca.

Tijekom tog perioda naši iskusni pastry chefovi prenijet će vam svoja stručna znanja; od alata i kalupa kojima se koriste pravi majstori svoje struke. Naučit ćete odabrati kvalitetne i svježe sastojke te ih na pravi način čuvati i kombinirati kako biste dobili skladne okuse i savršenu teksturu vaših slastica.

Savladat ćete tehnike pečenja, hladnog i toplog serviranja kako biste postali majstor u pripremi najukusnijih torti, kolačića i mnoštva drugih deserata.

Voditeljica: Ivana Bradarić

TERMINI:

  • 14.10.2024.
  • 21.10.2024.
  • 11.11.2024.
  • 25.11.2024.
  • 02.12.2024.
  • 09.12.2024.
  • 16.12.2024.
  • 20.01.2025.
  • 27.01.2025.
  • 03.02.2025.
  • 10.02.2025.
  • 17.02.2025.

Cijena po polazniku: 1.060 EUR

INFORMACIJE:

📞 099 319 8961

✉️ info@skmer.hr

ONLINE PRIJAVA:

PASTRY@HOME – Škola slastičarstva

Scroll to Top