PERFECT MATCH: Popunjena radionica sljubljivanja hrane i vina

četvrtak 7. studenog 2019., 17-21 h, ŠKMER-ova Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

Kušati vrhunska vina i s njima slagati jela koja ih savršeno prate – tema je radionice za ljubitelje kuhanja u našoj Kuharskoj Akademiji. Uz delicije koja će se spremati s chefom Željkom Nevenom Bremecom, naši suradnici iz tvrtke Viking line (Rade Maršić i Igor Sušak) donose nam kupaže merlota i syraha, plavac mali te vrgorsku zlataricu, kao i u svijetu nagrađivana istarska vina (malvazija, muškat) koja ćemo popratiti domaćim pljukancima s pršutom i tartufima, spring rolama, salatom s dimljenom komarčom, narančom i orasima, tunom i desertima.

Vina: Malvazija Prima Luce Cossetto, Zlatarica Gašpar, Bovan BQ Pilač (Merlot-Syrah),

Zenith Plavac Mali  – Antunović, Muškat Bijeli Cossetto uz desert.

Scroll to Top