PIZZA CHEF: Petodnevni trening i edukacija…prijave u tijeku

 27.11. – 1.12.2023. (radnim danom od 9 do 15 sati), ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

Pizza Chef je temeljiti trening za pizzaiole/pizza majstore koji bi željeli naučiti ili unaprijediti svoja znanja te usavršiti vještine. Ovaj petodnevni kulinarski trening održava se u sklopu edukacijskih paketa EU projekta Kuhinja Znanja za jačanje društvenog poduzetništva.

 

Trening obuhvaća:

  • priprema i rad s raznim vrstama tijesta i pizza peći
  • poznavanje recepata i izrada recepata i normativa
  • cjeloviti proces pripreme i izrade pizze od odabira namirnica do posluživanja gostu (odabir brašna, izrada tijesta, priprema nadjeva, pečenje i posluživanje)
  • hands on priprema najpoznatijih pizza
  • osmišljavanje i izrada autorske pizze
  • kreira pizza menu-a
  • priprema vrhunske pizze iz menu-a i a la carte pizze na zahtjev
  • priprema tijesta za pizzu od različitih vrsta brašna, različite debljine tijesta, izrada punjenih rubova
  • priprema svježih nadjeva, umaka i dodataka za pizzu koristeći tradicionalne i moderne recepture i načine pripreme
  • optimizirano vođenje zaliha i planiranje nabave
  • vođenje tima (pizza majstor, pizzaiola i pomoćno osoblje)

Broj sati: 30 sati
Trajanje programa: 5 dana
Cijena po polazniku: 1.659 EUR (12.499,74 HRK)
Cijena uključuje opremu i materijale za rad, namirnice i certifikat.

 

Edukacija se održava u sklopu EU projekta Kuhinja Znanja (UP.02.3.1.03.0137) sufinanciranog kroz program „Učinkoviti ljudski potencijali“ u sklopu Europskog socijalnog fonda kroz koji se razvijaju različiti edukacijski paketi, a među njima i  za strukovne nastavnike i mentore u ugostiteljstvu.

Projekt Kuhinja znanja su sufinancirali Europska unija iz Europskog socijalnog fonda te Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.532.220,16 HRK, od čega je 1.279.693,52 HRK osigurano iz Europskog socijalnog fonda te 176.768,57 HRK iz državnog proračuna Republike Hrvatske.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost udruge Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija.

 

kUHINJA ZNANJA lenta

Scroll to Top