PIZZA CHEF: Petodnevni trening i edukacija

20. – 24.2.2023. (od 9 do 15 sati), ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

Pizza Chef je cjeloviti trening za pizzaiole/pizza majstore koji žele unaprijediti svoja znanja i usavršiti svoje vještine te usvojiti nove tehnike, trendove, optmizirati radni proces i povećati učinkovitost tima. Između ostalog, osigurava da su stanice za kuhanje dezinficirane i opremljene potrebnim alatima, priprema i sprema tijesto za pizzu i umake te naručuje, održava zalihe, stvara optimalne kako bi osigurao isplativost objekta. Osim toga, obučava druge kuhare u procesu pripreme, provjerava kvalitetu pizza prije nego se posluže gostima, kreira jelovnike te osigurava učinkocvit timski rad.

TEME na master classu:

Priprema i rad s raznim vrstama tijesta i pizza peći

Upoznavanje recepata i izrada recepata i normativa

Cjeloviti proces pripreme i izrade pizze od odabira namirnica do posluživanja gostu (odabir brašna, izrada tijesta, priprema nadjeva, pečenje i posluživanje)

Hands on priprema najpoznatijih pizza

Osmišljavanje i izrada autorske pizze

Kreiranje pizza menua

Priprema vrhunske pizze iz menua i a la carte pizze na zahtjev

Priprema tijesta za pizzu od različitih vrsta brašna, različite debljine tijesta, izrada punjenih rubova

Priprema svježih nadjeva, umaka i dodataka za pizzu koristeći tradicionalne i moderne recepture i načine pripreme

Optimizirano vođenje zaliha i planiranje nabave

Vođenje tima (pizza majstor, pizzaiola i pomoćno osoblje)

 

Broj sati: 30 sati

Trajanje programa: 5 dana

Cijena po polazniku: 1.659,04 eur  (12.500 kn)

Cijena uključuje opremu i materijale za rad, namirnice i certifikat.

Redovni članovi imaju popust 20%

PRIJAVE:

PIZZA CHEF

INFORMACIJE: 099 3198961 ili info@skmer.hr

#pizzachef #pizzaworkshop

#culinarytrening #SKMERKuharskaAkademija

Scroll to Top
Malcare WordPress Security