20. – 24.2.2023. (od 9 do 15 sati), ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split
Pizza Chef je cjeloviti trening za pizzaiole/pizza majstore koji žele unaprijediti svoja znanja i usavršiti svoje vještine te usvojiti nove tehnike, trendove, optmizirati radni proces i povećati učinkovitost tima. Između ostalog, osigurava da su stanice za kuhanje dezinficirane i opremljene potrebnim alatima, priprema i sprema tijesto za pizzu i umake te naručuje, održava zalihe, stvara optimalne kako bi osigurao isplativost objekta. Osim toga, obučava druge kuhare u procesu pripreme, provjerava kvalitetu pizza prije nego se posluže gostima, kreira jelovnike te osigurava učinkocvit timski rad.
TEME na master classu:
Priprema i rad s raznim vrstama tijesta i pizza peći
Upoznavanje recepata i izrada recepata i normativa
Cjeloviti proces pripreme i izrade pizze od odabira namirnica do posluživanja gostu (odabir brašna, izrada tijesta, priprema nadjeva, pečenje i posluživanje)
Hands on priprema najpoznatijih pizza
Osmišljavanje i izrada autorske pizze
Kreiranje pizza menua
Priprema vrhunske pizze iz menua i a la carte pizze na zahtjev
Priprema tijesta za pizzu od različitih vrsta brašna, različite debljine tijesta, izrada punjenih rubova
Priprema svježih nadjeva, umaka i dodataka za pizzu koristeći tradicionalne i moderne recepture i načine pripreme
Optimizirano vođenje zaliha i planiranje nabave
Vođenje tima (pizza majstor, pizzaiola i pomoćno osoblje)
Broj sati: 30 sati
Trajanje programa: 5 dana
Cijena po polazniku: 1.659,04 eur (12.500 kn)
Cijena uključuje opremu i materijale za rad, namirnice i certifikat.
Redovni članovi imaju popust 20%
PRIJAVE:
INFORMACIJE: 099 3198961 ili info@skmer.hr
#pizzachef #pizzaworkshop
#culinarytrening #SKMERKuharskaAkademija