Prva ovogodišnja Carving radionica chefa Bojana Dragića okupila je strukovne nastavnike Sinja, Makarske i Splita pri projektu RCK Split kojim se nastoji unaprijediti sustav obrazovanja u turizmu i ugostiteljstvu. Po prvi put u ovoj drevnoj azijskoj vještini rezbarenja voća i povrća okušao se i predsjednik ŠKMER-a Željko Neven Bremec.
Dragićeve carving edukacije proći će u ovom ciklusu konobari i kuhari te drugi članovi ŠKMER-a, a tom prilikom naučit će vrste rezova, izrade dekoracija i alate te štošta drugo kako bi se uputili u ovu vještinu koja je na Tajlandu dio obrazovnog sustav.
Zbog velikog zanimanja, banjalučki chef Dragić ponovo u ŠKMER Akademiju stiže 11.-13. ožujka, pa želite li obogatiti svoja umijeća i ponudu objekta u kojem radite, prijavite se na 099 319 89 61 ili info@skmer.hr.
Program edukacijskog treninga:
– odabir i priprema voća i povrća
– pribor za carving
– organiziranje radne stanice i priprema
– carving tehnike: duborez, izrada listova, latica i cvjetovaPredavač: Bojan Dragić
Broj sati: 24 sata
Trajanje programa: 3 dana
Cijena po polazniku: 8.000 knRedovni članovi imaju popust 20%.
Cijena uključuje opremu i materijale za rad, namirnice, certifikate.
