Postanite grill majstor na dvodnevnoj radionici kuhanja i naučite sve o tajnama pripreme mesa, povrća i ribe na roštilju

petak (16-20) i subota (9-15) , 21. & 22. listopada 2022., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

Na prvoj dvodnevnoj radionici za ljubitelje kuhanja doznat ćete sve o temperaturama, odležavanju, odabiru ugljena i ostalom kako bi dobili vrhunske arome. Polaznici će s našim chefovima pripremati meso, ribu i povrća na vanjskom roštilju (kod nas se radi o Big Green Eggu) grill tavi i električnom roštilju. Pripremat će se biftek, T-bone teleći steak, pačja prsa, svi dijelovi piletine, ribe ovisno o ponudi s ribarnice te razno povrće. Osim toga obradit će se i pretpriprema mesa ribe kao što su začinjavanje, mariniranje i odležavanje mesa kod kuće. Uz grilanje polaznici će pripremati priloge, umake i domaći kruh.

 

Od naših profesionalnih chefova edukatora ŠKMER-a na radionici doznat ćete sve i o pomno osmišljenim začinskim mješavinama za suho mariniranje koje pospješuju sazrijevanje mesa, omekšavaju ga, daju bolji okus te produljuju trajnost. Ono što volimo istaknuti jest da u ovim začinskim kombinacijama našeg partnera Kotanyi nema natrij glutaminata, pojačivača okusa i umjetnih boja.

Big Green Egg, poseban je roštilj od keramike koju koristi NASA. Naime, baza i poklopac s dimnjakom imaju ekstremna izolacijska svojstva i reflektiraju toplinu što uvjetuje da se razvijaju toplinski valovi koji daju poseban okus sastojcima i jelima.

Cijena: 1469 kn (195 eur)

Prijaviti se možete na: mob. 099 319 89 61, mailom: na info@skmer.hr ili preko formulara na linku:

 

Sponzori

Scroll to Top