Požurite…do 8. listopada zaprimamo prijave za 6-mjesečnu prekvalifikaciju za zanimanje kuhar

U Kuharskoj Akademiji Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija vršimo prekvalifikaciju za zanimanje kuhar za sve one koji žele biti spremni za slijedeću sezonu.

Smatrate li da ste spremni odabrati kuharski poziv ili želite svoju poziciju na tržištu rada ojačati završenom prekvalifikacijom za zanimanje kuhar, inače najtraženijeg prema evidenciji HZZ-a, za vas izvodimo programe kroz koje vas vode velika imena hrvatskog kuharstva i vrhunski stručnjaci. Prenijeti ćemo vam osnovne, kao i napredne tehnike, znanja i vještine, osposobiti vas za rad u ugostiteljstvu od restorana do brodova te za kuhara i voditelja profesionalne kuhinje u vlastitom objektu. Pri tom upoznati ćemo vas s malim i velikim tajnama nacionalne kuhinje te uvesti u najnovije trendove svjetskog kulinarstva.
Program traje šest mjeseci (a kroz taj period završavaju se tri razreda srednje kuharske škole po verificiranom programu). Praktični dio nastave odvija se pod vodstvom chefa Željka Nevena Bremeca u kuharskom kabinetu udruge ŠKMER-a, a teoretski dio ovisi o prethodno završenoj srednjoj školi i organiziran je u predavaonama Centra za kulturu i cjeloživotno obrazovanje Zlatna vrata. Za završeni program se izdaje svjedodžba koja se upisuje u e-knjižicu s kvalifikacijom za zanimanje kuhar.

Prijave: do 8. listopada 2020. godine na info@skmer.hr

Mjesto održavanja edukacija: Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

Uz prijavu potrebno je dostaviti svjedodžbe svih razreda završene srednje škole te završnu svjedodžbu kako bi se utvrdili razlikovni ispiti i napravio raspored predavanja i pristupa ispitima.
Potrebna dokumentacija:
1. Domovnica
2. Rodni list
3. Završna svjedodžba
4. Svjedodžbe svakog razred prethodno završene srednje škole
5. Potvrda liječnika opće prakse da budući polaznik ne boluje od zaraznih i psihičkih bolesti (ova potvrda se izdaje bez naknade)
Ukupne obaveze i raspored ovise o razlikovnim ispitima a nastavno na ranije završenu srednju školu.

Cijena programa: 12.000 kn.
Kod upisa se uplaćuje 20% iznosa (2.400 kn), preostali je iznos moguće plaćati obročno do 6 mjesečnih rata po 1.600 kn.

Za sve dodatne informacije smo vam na raspolaganju na +385 99 319 89 61 ili info@skmer.hr, a pozivamo vas i da nas posjetite u ŠKMER Kuharskoj Akademiji u Jobovoj 2 kako bismo vas upoznali s prostorom, konceptom i odgovorili na pitanja.

Scroll to Top