PREKVALIFIKACIJE

PROGRAM KUHAR/ICA

Sanjate li o kuharskom zanimanju kao pozivu za vašu budućnost ili želite svoju poziciju na tržištu rada pojačati završenom prekvalifikacijom za zanimanje kuhar, za vas izvodimo programe kroz koje vas vode velika imena i stručnjaci koji će vam prenijeti osnovne i napredne tehnike, znanja i vještine, ali i najnovije trendove.
Program traje 6 mjeseci (kroz period od 6 mjeseci završavaju se tri razreda srednje kuharske škole po verificiranom programu). 
Cijena programa: 1.860 € 

PROGRAM SLASTIČAR/KA

Želite se opredijeliti za jedno od najtraženijih zanimanja u ugostiteljstvu koje vam nudi karijeru u slastičarnama, restoranima i hotelima?
U ŠKMER Akademiji nudimo program prekvalifikacije za zanimanje slastičar/ka kojeg provode stručnjaci koji će vam prenijeti osnovne i napredne tehnike, znanja i vještine, ali i najnovije trendove za pripremu suvremenih i tradicionalnih slastica u ugostiteljskim objektima te za catering forme.
Program traje 6 mjeseci (kroz period od 6 mjeseci završavaju se tri razreda srednje kuharske škole po verificiranom programu).
Cijena programa: 1.860 € 

UVIJETI I POTREBNA DOKMENTACIJA ZA PROGRAME PREKVALIFIKACIJE:

Uvjet za upis u prekvalifikaciju: završena srednja trogodišnja ili četverogodišnja škola
Dokumenti potrebni za upis: 

  • Domovnica ili OIB
  • Rodni list
  • Završna svjedodžba
  • Svjedodžbe svakog razred prethodno završene srednje škole
  • Potvrda liječnika opće prakse da budući polaznik ne boluje od zaraznih i psihičkih bolesti (ova potvrda se izdaje bez naknade)

Mjesto održavanja edukacija: ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

Programi se provode prema ugovoru o poslovno – tehničkoj suradnji s Privatnom gimnazijom i turističko – ugostiteljskom školom Jure Kuprešak.

OBRAZAC ZA PRIJAVU

PREKVALIFIKACIJA
Scroll to Top