Približava se sezona…trebate li educirati i uigrati tim u kuhinji, osmisliti jelovnike i organizirati pouzdanu nabavu…imamo program po vašoj mjeri!

EDUKACIJE, TRENINZI I CONSULTING ZA UGOSTITELJSKE OBJEKTE

Trebate li edukacije za tim u vašem objektu, bilo da se radi o fine dining restaurantu, hotelu, jahti, bistrou, gurmanskom street foodu, turističkom brodu, konobi, ili, pak, obiteljskom gospodarstvu, u potpunosti smo spremni odgovoriti na izazove koje donose sve zahtjevnije sezone. Kreirajmo zajedno ponudu koja se zasniva na domaćoj ili široj mediteranskoj tradiciji, kulinarskim trendovima i posebnom konceptu jedinstvene gastronomske ponude, a sve uz poštivanje Zero Waste koncepta i adekvatne nabave.

Želite li osvježiti ili potpuno izmijeniti jelovnik vašeg ugostiteljskog objekta, kreirati posebnu ponudu ili sami osigurati da vaši djelatnici prvi i svaki idući put pripreme i posluže jelo po vama željenim standardima, na raspolaganju vam je IN-HOUSE trening Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija. Odaberite edukaciju od 3 do 8 dana ovisno o izboru menija i koncepta koji želite primjenjivati u vašem objektu. Nudimo mogućnost održavanja u vašem objektu ili našem profesionalnom kuharskom kabinetu (ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split).

Riječ je o tzv. TAILOR-MADE (po mjeri korisnika) programima koje prilagođavamo pojedinom objektu, timu, ponudi i poslovnom konceptu, a sve kako bi se izdvojili na tržištu kvalitetom i pristupom. Dakle, moći ćete samo odabrati teme edukacije i načine posluživanja (Art of plating) te druge aspekte vaše ponude, a kako bi optimizirali poslovanje vodit će vas tim iskusnih profesionalaca s područja turizma, ugostiteljstva i marketinga.

Edukacije, treninzi i consulting za restorane

 

Scroll to Top