Master Class: Razvoj gastronomskih brendova, srijeda 15.11., 13:00h
Master Class: Akademija rezanja dalmatinskog pršuta, srijeda 15.11., 15:00h
Master Class: Sljubljivanje dalmatinskog pršuta i vina, srijeda 15.11., 17:00h
Master Class: The perfect cocktail - Stvaranje balansiranog koktela kroz četiri elementa, Dario Grabarić, srijeda 15.11., 18:00h
Sudački seminar za ocjenjivače na kuharskim natjecanjima, utorak 14.11. i srijeda 15.11.
Master Class: Sljubljivanje zlatnih maslinovih ulja, četvrtak 16.11., 10:00h
Think Tank: Uključivanje lokalnog stanovništva u ugostiteljstvo i brendiranje turističke destinacije kao sezonske ili cjelogodišnje gastro destinacije, četvrtak 16.11., 11:30h
Master Class: Vinsko putovanje i sljubljivanje s najpoznatijim načinima pripreme ribe, četvrtak 16.11., 13:00h
Radionica: Kave i trave, četvrtak 16.11., 15:00h
Sudački seminar za ocjenjivače na natjecanjima barista, čet 16.11. i petak 17.11.
Radionica: Izrada craft gina inspiriranog autohtonom Dalmacijom, četvrtak 16.11., 17:00h
Edukacija: Exceptional dining experience: Gospodin Konobar, petak 17.11., 10:00h
Edukacija: Sljubljivanje vina s desertima, petak 17.11., 13:00h
Radionica: Njegovo veličanstvo Whiskey, petak 17.11., 14:30h
Master Class: Potencijal sezonskih namirnica u izradi koktela, petak 17.11., 16:00h
Master Class: Dekonstrukcija koktela sa sastojcima iz kuhinje, petak 17.11., 17:00h
Radionica: Welcome to The Singleton, petak 17.11., 18:00h