PRIJAVE ZA TRENINGE 2019./2020.: edukacije za kuhare, slastičare i pizzaiole

Na stranicama Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija (https://www.skmer.hr/treninzi-za-profesionalne-kuhare) možete se prijaviti na nove stručne treninge za sezonu 2019./2020.. Riječ je o nizu različitih edukacija kojima u ŠKMER-ovoj Kuharskoj Akademskoj možete unaprijedili postojeća i steći nova kulinarska znanja uz naše vodeće chefove kao što su kreativna kuhinje, primjene suvremenih tehnika, “food waste control & managementa” te mnogo toga drugog. Tu su i intenzivne škola kuhanja za početnike “A la Chef“, specijalizirani programi za slastičare, a po prvi put imamo edukacije za pizzaiole koje će voditi Ratko Tomić iz splitske Bokamorre.

Kao što smo nedavno pisali, u novom ciklusu od studenog ponovo krećemo, a ovaj put u suradnji s Ministarstvom turizma RH, s programom Mediterranean Culinary Arts (MCA), dvotjednim treninzima za profesionalne kuhare koje će ponovo voditi Stevo Karapandža, Hrvoje Zirojević, Željko Neven Bremec te tim vrhunskih slastičara. Pod okriljem MCA održavat će se i jednodnevne besplatne radionice vrhunskih kulinarskih vještina za ugostitelje iz atraktivnih turističkih domaćih destinacija, a obrazac za prijavu nalazi se na linku:  https://www.skmer.hr/mediterranean-culinary-arts.

Za više informacija obratite nam se na broj +385 99 319 89 61 ili mailom na info@skmer.hr

Scroll to Top