Prijavite se na DANE OTVORENIH VRATA UDRUGA i DAN VOLONTERSKOG RADA

Dani otvorenih vrata udruga – termini: četvrtak i petak 10-13 h (24. i 25 rujna 2020), ŠKMER Akademija, Jobova 2

Dan volonterskog rada – termin: subota 9-13 h, 26. rujna 2020. u Strossmayerovom parku (Đardin).

Pozivamo članove koji žele prikazati svoj rad kolegama kuharima, građanima ljubiteljima kuhanja ili djeci da se prijave s kulinarskom temom koju bi predstavili 24. ili 25. rujna 2020. godine na Danima otvorenih vrata udruga u ŠKMER-u. Manifestaciju organizira Ured za udruge Vlade RH s ciljem predstavljanja rada udruga i načina pružanja potpore građanima i lokalnoj zajednici. U sklopu ove akcije koja okuplja stotine udruga iz cijele Hrvatske, članovi koji se prijave (dakako, radi se o ograničenom broju i zbog mjera zaštita od koronavirusa) u ŠKMER Kuharskoj Akademiji pripremat će jedno ili više jela po svojoj želji, a koja su vezana uz mediteransku gastronomsku tradiciju i promiču zdrav način prehrane.

Pozivamo članove i da u subotu 26. rujna od 9 do 13 sati u Strossmayerovom parku (Đardinu) priključe nam se na ŠKMER-ovom štandu na Danu volonterskog rada u pripremi jela. Prodajom porcija i donacijama građana prikupljat će se sredstava za potrebite kao što to radimo svake godina na ovoj manifestaciji.

Molimo zainteresirane da se jave do ponedjeljka poslijepodne radi dogovora oko pripreme jela na +385 99 319 89 61 ili info@skmer.hr .

Scroll to Top