Prijavnica za akreditaciju za XVII. međunarodni kulinarski festival Biser mora

Manifestacija je otvorena za medije u svim segmentima, uključuje praćenje natjecanja, master classova, gastro prezentacije i degustacije, a u skladu s mogućnostima nudimo i opciju smještaja i sudjelovanje na tematskim večerama.

Za tu opciju molimo da ispunjenu prijavu pošaljete e-mailom najkasnije do utorka 4. travnja 2022. na info@skmer.hr.

O potvrdi zahtjeva za akreditiranje koji obuhvaća besplatni hotelski smještaj tijekom manifestacije, bit ćete obaviješteni do 6. travnja 2022..

Akreditacije će biti izdane na puno ime i prezime predstavnika medijskih kuća, a omogućuju i kupovinu posebnih karata za trajekt Jadrolinije po 30 % nižoj cijeni.

AKREDITACIJE ZA PRAĆENJE MANIFESTACIJE UZ SMJEŠTAJ:

Planove najava i priloga XVII. Bisera mora, kliping materijale kao i linkove sa najavama, molimo pošaljite na mail: info@skmer.hr, kao i termine vašeg boravka.
Posebice originalne autorske materijale koji su nam iznimno nužni za verifikaciju projekta pošaljite na email nives@skmer.hr.

  • TV postaje mogu prijaviti maksimalno dvije press akreditacije – novinar i snimatelj. Dolazak dodatnog člana ekipe potrebno je posebno naglasiti. Obavezno je popuniti prijavnicu za svaku osobu posebno.
  • Radio postaje mogu se prijaviti za jednu novinarsku akreditaciju
  • Tiskani mediji mogu se prijaviti za dvije akreditacije – novinar i fotograf.
  • Novinske agencije mogu se prijaviti za tri akreditacije – novinar, fotograf, snimatelj
  • Web portali mogu se prijaviti za jednu novinarsku akreditaciju.

Molim Vas ispunite sljedeće podatke:

[formidable id=98 title=true description=true]

Scroll to Top