Profesionalni treninzi i usavršavanja
TRENINZI I MASTER CLASSOVI ZA CHEFOVE, PASTRY CHEFOVE, STRUKOVNE NASTAVNIKE I VODITELJE JELA I PIĆA
PIZZA CHEF
28.11. - 1.12.2023., trajanje: 30 sati, cijena: 1.659 EUR (12.499,74 HRK)
PASTRY CHEF MASTER CLASS BY ECOLE DUCASSE: CHOCOLATE AND CONFECTIONERY
5.12. – 8.12.2023., trajanje: 32 sata, cijena: 1.990 EUR (14.993,66 HRK), cijena sa smještajem: 3.100,00 EUR (23.356,95 HRK)
SLASTIČARSKI MASTER CLASS: KAKO NAPRAVITI CROQUENBOUCHE – FRANCUSKU SVEČANU TORTU OD PROFITEROLA U OBLIKU STOŠCA
11.12. - 12.12.2023., trajanje: 12 sati, cijena: 250 EUR (1.883,63 HRK)
SLASTIČARSKI MASTER CLASS: ENTREMET I MONOPORCIJE OD MRKVE
22.1. - 23.1.2024., trajanje: 12 sati, cijena: 250 EUR (1.883,63 HRK)
SLASTIČARSKI MASTER CLASS: KAKO NAPRAVITI ČOKOLADNE PRALINE
19.2. - 20.2.2024., trajanje: 12 sati, cijena: 250 EUR (1.883,63 HRK)
SLASTIČARSKI MASTER CLASS: KAKO NAPRAVITI SAVRŠENE EKLERE SVAKI PUT – S OKUSOM VIŠANJA I PISTACIJA
11.3. - 12.3.2024., trajanje: 12 sati, cijena: 250 EUR (1.883,63 HRK)
KAKO NAPRAVITI MONOPORCIJU U OBLIKU VOĆA
8.4. - 9.4.2024., trajanje: 12 sati, cijena: 250 EUR (1.883,63 HRK)
EXECUTIVE CHEF MC: NORMATIVI, KALKULACIJE, IZRADE JELOVNIKA
2023./2024., trajanje: 22 sata, 1.526 EUR (11.497,65 HRK)
AKADEMIJA GRILLA
2023./2024., trajanje: 24 sata, cijena: 1.250 EUR (9.418,13 HRK)
STREET FOOD AKADEMIJA
2023./2024., trajanje: 24 sata, cijena: 1.250 EUR (9.418,13 HRK)
SUSHI CHEF
2023./2024., trajanje: 24 sata, cijena: 1.250 EUR (9.418,13 HRK)
MEDITERANSKA BRODSKA KUHINJA À LA CARTE
2023./2024., trajanje: 24 sata, cijena: 1.250 EUR (9.418,13 HRK)
MASTER CLASS: JANJETINA
2023./2024., trajanje: 16 sati, cijena: 1.260 EUR (9.493,47 HRK)
MEDITERRRANEAN CULINARY ARTS LJETNA ŠKOLA KUHANJA
2024., trajanje: 30 sati, cijena: 1.062 EUR (8.001,64 HRK)
MEDITERRANEAN PASTRY ARTS – Ljetni slastičarski masterclass
2024., trajanje: 30 sati, cijena: 1.400,00 EUR (10.584,30 KN)
Trening sportske prehrane za profesionalce i strukovne nastavnike
2024., trajanje: 22 sati, cijena: 1.500 eur (11.301,75 kn)
Edukacija za strukovne nastavnike: Suho zrenje mesa i upotreba smokera kao obogaćivanje restoranske i turističke ponude sa prehrambenim značajem
2024., trajanje: 24 sati, cijena po polazniku sa smještajem: 2.450 eur (18.459,53 kn)
SLASTIČARSKI MASTER CLASS: ENTREMET I MONOPORCIJE U OKUSIMA MEĐIMURSKE GIBANICE
2024., trajanje: 12 sati, cijena: 250 EUR (1.883,63 HRK)
SLASTIČARSKI MASTER CLASS: POTPUNO ČOKOLADNI MILLE-FEUILLE
2024., trajanje: 12 sati, cijena: 250 EUR (1.883,63 HRK)
MEDITERRRANEAN CULINARY ARTS
2024., trajanje: 60 sati, cijena: 2.125 EUR (16.010,81 HRK)
MEDITERRRANEAN CULINARY ARTS ECOLE DUCASSE
2024., trajanje: 32 sata, cijena: 1.990 EUR (14.993,66 HRK), cijena sa smještajem: 3.100,00 EUR (23.356,95 HRK)
SLASTIČARSKI MASTER CLASS: BOŽIĆNE MONOPORCIJE
2024., trajanje: 12 sati, cijena: 250 EUR (1.883,63 HRK)
Upisi u tijeku!
Za sve informacije možete nas kontaktirati na mob. 099 319 89 61, na naš e-mail info@skmer.hr ili se za treninge možete prijaviti preko formulara.
Mjesto održavanja edukacija: ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split
Cijene su izražene u eurima prema fiksnom tečaju konverzije 7,53450 .
BLAGDANSKI CROQUEMBOUCHE TEREZE ALABANDE: Izrada francuske svečane torte od profiterola u obliku stošca
Mak Jovanović 28/11/2023
Croquembouche, francuska svečana torta izrađena od profiterola složenih u obliku stošca, tema je ovog dvodnevnog master classa Tereze Alabande. Dakako radi se o blagdanskoj verziji ...
Više → Od donacija za kuharicu Lionsica dvjema je nadarenim djevojkama stipendirano usavršavanje na majstorskim radionicama prestižne francuske École Ducasse u Splitu
Mak Jovanović 27/11/2023
Nadarenost, marljivost i posvećenost budućem pozivu, dovelo je mladu Osječanku Lauru Hodak Dujković na kulinarske majstorske radionice École Ducasse, francuske škole visoke gastronomije chefa Alain ...
Više → BOŽIĆNE MONOPORCIJE – dvodnevna radionica Tereze Alabande
Mak Jovanović 23/11/2023
27. & 28.11. 2023. (9 do 15 sati), ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2 Split Kako napraviti atraktivne monoporcije u božićnom ruhu tema je ovog masterclassa ...
Više →