Profesionalni treninzi i usavršavanja
TRENINZI I MASTER CLASSOVI ZA CHEFOVE, PASTRY CHEFOVE, STRUKOVNE NASTAVNIKE I VODITELJE JELA I PIĆA
PRŠUT I VINO
9.6. - 10.6.2023., trajanje: 15 sati, cijena: 1.300 EUR (9.794,85 HRK)
MEDITERRRANEAN CULINARY ARTS LJETNA ŠKOLA KUHANJA
28.8. – 1.9.2023., trajanje: 30 sati, cijena: 1.062 EUR (8.001,64 HRK)
MEDITERRANEAN PASTRY ARTS – Ljetni slastičarski masterclass
28.8. – 1.9.2023., trajanje: 30 sati, cijena: 1.400,00 EUR (10.584,30 KN)
SLASTIČARSKI MASTER CLASS: ENTREMET I MONOPORCIJE U OKUSIMA MEĐIMURSKE GIBANICE
16. - 17.10.2023., trajanje: 12 sati, cijena: 250 EUR (1.883,63 HRK)
SLASTIČARSKI MASTER CLASS: POTPUNO ČOKOLADNI MILLE-FEUILLE
6.11. - 7.11.2023., trajanje: 12 sati, cijena: 250 EUR (1.883,63 HRK)
MEDITERRRANEAN CULINARY ARTS
6.11. – 17.11.2023., trajanje: 60 sati, cijena: 2.125 EUR (16.010,81 HRK)
MEDITERRRANEAN CULINARY ARTS ECOLE DUCASSE
21.11. – 24.11.2023., trajanje: 32 sata, cijena: 1.990 EUR (14.993,66 HRK), cijena sa smještajem: 3.100,00 EUR (23.356,95 HRK)
SLASTIČARSKI MASTER CLASS: BOŽIĆNE MONOPORCIJE
27.11 - 28.11.2023., trajanje: 12 sati, cijena: 250 EUR (1.883,63 HRK)
PASTRY CHEF MASTER CLASS BY ECOLE DUCASSE: CHOCOLATE AND CONFECTIONERY
5.12. – 8.12.2023., trajanje: 32 sata, cijena: 1.990 EUR (14.993,66 HRK), cijena sa smještajem: 3.100,00 EUR (23.356,95 HRK)
SLASTIČARSKI MASTER CLASS: KAKO NAPRAVITI CROQUENBOUCHE – FRANCUSKU SVEČANU TORTU OD PROFITEROLA U OBLIKU STOŠCA
11.12. - 12.12.2023., trajanje: 12 sati, cijena: 250 EUR (1.883,63 HRK)
SLASTIČARSKI MASTER CLASS: ENTREMET I MONOPORCIJE OD MRKVE
22.1. - 23.1.2024., trajanje: 12 sati, cijena: 250 EUR (1.883,63 HRK)
SLASTIČARSKI MASTER CLASS: KAKO NAPRAVITI ČOKOLADNE PRALINE
19.2. - 20.2.2024., trajanje: 12 sati, cijena: 250 EUR (1.883,63 HRK)
SLASTIČARSKI MASTER CLASS: KAKO NAPRAVITI SAVRŠENE EKLERE SVAKI PUT – S OKUSOM VIŠANJA I PISTACIJA
11.3. - 12.3.2024., trajanje: 12 sati, cijena: 250 EUR (1.883,63 HRK)
KAKO NAPRAVITI MONOPORCIJU U OBLIKU VOĆA
8.4. - 9.4.2024., trajanje: 12 sati, cijena: 250 EUR (1.883,63 HRK)
EXECUTIVE CHEF MC: NORMATIVI, KALKULACIJE, IZRADE JELOVNIKA
2023./2024., trajanje: 22 sata, 1.526 EUR (11.497,65 HRK)
AKADEMIJA GRILLA
2023./2024., trajanje: 24 sata, cijena: 1.250 EUR (9.418,13 HRK)
PIZZA CHEF
2023./2024., trajanje: 30 sati, cijena: 1.659 EUR (12.499,74 HRK)
STREET FOOD AKADEMIJA
2023./2024., trajanje: 24 sata, cijena: 1.250 EUR (9.418,13 HRK)
SUSHI CHEF
2023./2024., trajanje: 24 sata, cijena: 1.250 EUR (9.418,13 HRK)
MEDITERANSKA BRODSKA KUHINJA À LA CARTE
2023./2024., trajanje: 24 sata, cijena: 1.250 EUR (9.418,13 HRK)
MASTER CLASS: JANJETINA
2023./2024., trajanje: 16 sati, cijena: 1.260 EUR (9.493,47 HRK)
Upisi u tijeku!
Za sve informacije možete nas kontaktirati na mob. 099 319 89 61, na naš e-mail info@skmer.hr ili se za treninge možete prijaviti preko formulara.
Mjesto održavanja edukacija: ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split
Cijene su izražene u eurima prema fiksnom tečaju konverzije 7,53450 .
MEDITERRANEAN PASTRY ARTS – Petodnevni ljetni master class s Terezom Alabandom
Mak Jovanović 23/05/2023
28.8.2023. – 1.9.2023., od 9 do 15 sati, ŠKMER Kuharska Akademija Split Male slatke kompozicije i složene partiture, napredne tehnike izrade i vrhunsko serviranje slastica, …
MEDITERRANEAN CULINARY ARTS: Prijavite se na ljetnu školu kuhanja
Mak Jovanović 15/05/2023
28. kolovoza – 1. rujna 2023., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split Za profesionalce koji žele utvrditi ili proširiti znanja iz mediteranske kuhinje, početnike i …
MEDITERRANEAN PASTRY ARTS – Ljetni slastičarski masterclass
Nives D 15/05/2023
Slastičarski trening za profesionalne slastičare s relevantnim radnim iskustvom koji žele utvrditi ili proširiti svoja znanja i vještine. Vrijeme održavanja treninga je od 28.8.2023. do …