Profesionalni treninzi i usavršavanja

TRENINZI I MASTER CLASSOVI ZA CHEFOVE, PASTRY CHEFOVE, STRUKOVNE NASTAVNIKE I VODITELJE JELA I PIĆA

PIZZA CHEF

28.11. - 1.12.2023., trajanje: 30 sati, cijena: 1.659 EUR (12.499,74 HRK)

PASTRY CHEF MASTER CLASS BY ECOLE DUCASSE: CHOCOLATE AND CONFECTIONERY

5.12. – 8.12.2023., trajanje: 32 sata, cijena: 1.990 EUR (14.993,66 HRK), cijena sa smještajem: 3.100,00 EUR (23.356,95 HRK)

SLASTIČARSKI MASTER CLASS: KAKO NAPRAVITI CROQUENBOUCHE – FRANCUSKU SVEČANU TORTU OD PROFITEROLA U OBLIKU STOŠCA

11.12. - 12.12.2023., trajanje: 12 sati, cijena: 250 EUR (1.883,63 HRK)

SLASTIČARSKI MASTER CLASS: ENTREMET I MONOPORCIJE OD MRKVE

22.1. - 23.1.2024., trajanje: 12 sati, cijena: 250 EUR (1.883,63 HRK)

SLASTIČARSKI MASTER CLASS: KAKO NAPRAVITI ČOKOLADNE PRALINE

19.2. - 20.2.2024., trajanje: 12 sati, cijena: 250 EUR (1.883,63 HRK)

SLASTIČARSKI MASTER CLASS: KAKO NAPRAVITI SAVRŠENE EKLERE SVAKI PUT – S OKUSOM VIŠANJA I PISTACIJA

11.3. - 12.3.2024., trajanje: 12 sati, cijena: 250 EUR (1.883,63 HRK)

KAKO NAPRAVITI MONOPORCIJU U OBLIKU VOĆA

8.4. - 9.4.2024., trajanje: 12 sati, cijena: 250 EUR (1.883,63 HRK)

EXECUTIVE CHEF MC: NORMATIVI, KALKULACIJE, IZRADE JELOVNIKA

2023./2024., trajanje: 22 sata, 1.526 EUR (11.497,65 HRK)

AKADEMIJA GRILLA

2023./2024., trajanje: 24 sata, cijena: 1.250 EUR (9.418,13 HRK)

STREET FOOD AKADEMIJA

2023./2024., trajanje: 24 sata, cijena: 1.250 EUR (9.418,13 HRK)

SUSHI CHEF

2023./2024., trajanje: 24 sata, cijena: 1.250 EUR (9.418,13 HRK)

MEDITERANSKA BRODSKA KUHINJA À LA CARTE

2023./2024., trajanje: 24 sata, cijena: 1.250 EUR (9.418,13 HRK)

MASTER CLASS: JANJETINA

2023./2024., trajanje: 16 sati, cijena: 1.260 EUR (9.493,47 HRK)

PRŠUT I VINO

2024., trajanje: 15 sati, cijena: 1.300 EUR (9.794,85 HRK)

MEDITERRRANEAN CULINARY ARTS LJETNA ŠKOLA KUHANJA

2024., trajanje: 30 sati, cijena: 1.062 EUR (8.001,64 HRK)

MEDITERRANEAN PASTRY ARTS – Ljetni slastičarski masterclass

2024., trajanje: 30 sati, cijena: 1.400,00 EUR (10.584,30 KN)

Trening sportske prehrane za profesionalce i strukovne nastavnike

2024., trajanje: 22 sati, cijena: 1.500 eur (11.301,75 kn)

Edukacija za strukovne nastavnike: Suho zrenje mesa i upotreba smokera kao obogaćivanje restoranske i turističke ponude sa prehrambenim značajem

2024., trajanje: 24 sati, cijena po polazniku sa smještajem: 2.450 eur (18.459,53 kn)

SLASTIČARSKI MASTER CLASS: ENTREMET I MONOPORCIJE U OKUSIMA MEĐIMURSKE GIBANICE

2024., trajanje: 12 sati, cijena: 250 EUR (1.883,63 HRK)

SLASTIČARSKI MASTER CLASS: POTPUNO ČOKOLADNI MILLE-FEUILLE

2024., trajanje: 12 sati, cijena: 250 EUR (1.883,63 HRK)

MEDITERRRANEAN CULINARY ARTS

2024., trajanje: 60 sati, cijena: 2.125 EUR (16.010,81 HRK)

MEDITERRRANEAN CULINARY ARTS ECOLE DUCASSE

2024., trajanje: 32 sata, cijena: 1.990 EUR (14.993,66 HRK), cijena sa smještajem: 3.100,00 EUR (23.356,95 HRK)

SLASTIČARSKI MASTER CLASS: BOŽIĆNE MONOPORCIJE

2024., trajanje: 12 sati, cijena: 250 EUR (1.883,63 HRK)

 Upisi u tijeku!

Za sve informacije možete nas kontaktirati na mob. 099 319 89 61, na naš e-mail info@skmer.hr ili se za treninge možete prijaviti preko formulara.
Mjesto održavanja edukacija: ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split
 
Cijene su izražene u eurima prema fiksnom tečaju konverzije 7,53450 .

BOŽIĆNE MONOPORCIJE – dvodnevna radionica Tereze Alabande

27. & 28.11. 2023. (9 do 15 sati), ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2 Split Kako napraviti atraktivne monoporcije u božićnom ruhu tema je ovog masterclassa ...
Više →
Scroll to Top