EDUKACIJE I NATJECANJA
Hotel Meteor, Makarska
NATJECANJA
UTORAK, 6.11.2018. | |
12:00 – 14:00 | Školsko timsko natjecanje konobara, kategorija SINKRONIZIRANO POSLUŽIVANJE |
12:00 – 14:00 | Individualno NATJECANJE KONOBARA kategorija Priprema i posluživanje tatar bifteka za 2 osobe + crno vino |
14:30 – 16:30 | Timsko natjecanje RESTORAN (konobar + kuhar) |
17:00 | Proglašenje pobjednika školskog natjecanja |
19:00 – 22:00 | Tematska večera & Zabavni program After party |
SRIJEDA, 7.11.2018. | |
12:00 – 16:00 | Timsko natjecanje u kategoriji BANKET: Priprema i posluživanje svečanog menua |
12:00 – 14:00 | Timsko natjecanje RESTORAN (konobar + kuhar) |
12:00 – 17:00 | Natjecanje barmena: kategorija Flair & kategorija Classic |
18:00 – 19:00 | KUP Barmena – finale |
20:00 – 22:30 | Tematska večera & Zabavni program Proglašenje pobjednika natjecanja barmena After party |
ČETVRTAK, 8.11.2018. | |
13:00 – 16:00 | Natjecanje barista: kategorija IZRADA NAPITAKA NA BAZI ESPRESSA kategorija SIGNATURE DRINK NA BAZI ESPRESSA kategorija LATTE ART |
12:00 – 14:00 | Individualno NATJECANJE KONOBARA: kategorija Posluživanje ribe u soli s prilogom +bijelo vino kategorija Posluživanje deserta +pjenušac |
12:00 – 14:00 | Timsko natjecanje RESTORAN (konobar + kuhar) |
17:00 | Proglašenje pobjednika natjecanja barista |
20:00 – 22:00 | Tematska večera & Zabavni program |
EDUKACIJE / RADIONICE / MASTER CLASSOVI
UTORAK, 6.11.2018. | ||||
dvorana 1 | dvorana 2 | |||
10:15 | Izlazak i predstavljanje Chefa pred gostima Alan Payen, Mauricijus | 13:00 | Moderni morski pijat Hrvoje Zirojević | |
11:00 | Prošek i Prosecco Alen Gulan, Vino Like | 14:00 | Plavina i plavka – novi trend u crvenim vinima Vino Like | |
12:00 | Nova podjela vinskih regija Siniša Koceić, Vino Like | 15:00 | Kokteli svjetskih prvaka 2018. Leo Bautović i Dušan Janjatović | |
16:00 | Kokteli s potpisom Mario Saulan i Leo Bautović | |||
SRIJEDA, 7.11.2018. | ||||
dvorana 1 | dvorana 2 | |||
11:00 | Planiranje i organizacija rada restorana Renata i Stevo Karapandža | 10:00 | Dekoracije u baru Jure Vojković Carving – jestive dekoracije na tanjuru Bojan Dragić | |
12:00 | Planiranje i organizacija rada cateringa Luka Podrug | 13:00 | Slaganje vinskih karti Vino Like, radionica izrade | |
16:00
| FLAIR & FIRE show Kristijan Briješki i Dragan Repac | 14:00 | Kuhanje u crvenom vinu René van Sevenant | |
16:30 | Požar u kuhinji Inspekt, edukacija | 15:00 | Crljenak kroz položaje Dalmacije Vino Like, vođena degustacija | |
ČETVRTAK, 8.11.2018. | ||||
dvorana 1 | dvorana 2 | |||
10:00 | GDPR – Zaštita osobnih podataka za hotele, restorane i privatne iznajmljivače Lidija Huljak, Inspekt | |||
11:00 | Gin kroz kontinente i začine Jure Vojković | 12:00 | Kuhanje u vakuumu René van Sevenant | |
12:00 | What is specialty coffee? Ana Pipunić and Stanislav Jurišić, D16 Coffee Kava kao baza koktela Stanislav Jurišić, D16 Coffee | 13:00 | Moderni načini posluživanja gosta – trendovi u Francuskoj Vladimir Vladić | |
13:00 | Planiranje i organizacija rada bara Jure Vojković | 14:00 | Sljubljivanje tanjura i čaše Alan Payen, Mario Pavić i Željko Neven Bremec |
PROGRAM ZA DOWNLOAD