Projekti u Kuharskoj akademiji 2016!

U periodu od siječnja do travnja 2016. pripremili pregršt prekrasnih programa na koje ste se mogu priključiti i sudjelovati djeca, amateri, kuhari početnici i profesionalci. Vjerujemo da će svi naći nešto za sebe.

Dobro nam došli!

PROJEKTI KUHARSKE AKADEMIJE SKMER U 2016:

PROFESIONALNI TRENINZI
EDUKACIJE, TRENINZI I CONSULTING ZA RESTORANE
IZRADA JELOVNIKA I NORMATIVA, TRENING JELA S KARTEprofi-tecaj-skmer-02
TRENING OSOBLJA (KUHARI I HOSTESE) ZA JAHTE, TURISTIČKE BRODOVE I JEDRILICE
INTENZIVNI TRENING – ŠKOLA KUHANJA “A LA CHEF”
TEČAJEVI ZA AMATERE
PREKVALIFIKACIJE ZA ZANIMANJE KUHAR
SPLIT COOKING CLASS
ŽELIM JESTI ZDRAVO, radionice za djecu i mlade (4 – 14 godina)
Opis programa:

PROFESIONALNI TRENINZI
Profesionalni treninzi (4 dana – 32 sata za svaki trening) / Professional trainings (4 days – 32 hours each):

25.01. – 28.01.2016. HLADNA PREDJELA / HORS D’OEUVRES, 4.000 kn

01.02. – 04.02.2016. RIBA / FISH, 4.400 knIMG_0855

08.02. – 11.02.2016. KREATIVNA KUHINJA / CREATIVE COOKING, 4.200 kn

15.02. – 18.02.2016. RESTORANSKI DESERTI / RESTAURANT DESERTS , 3.800 kn

EDUKACIJE, TRENINZI I CONSULTING ZA RESTORANE
Svaki restoran i svaki član tima predstavljaju za nas izazov. S povjerenjem nam se obratite kako bi uspjeh vašeg restorana bio još veći, a gosti zadovoljniji!

IZRADA JELOVNIKA I NORMATIVA, TRENING JELA S KARTE
Želite li osvježiti ili potpuno izmijeniti jelovnik vašeg ugostiteljstkog objekta, kreirati posebnu ponudu ili samo osigurati da vaši djelatnici prvi i svaki slijedeći put pripreme i posluže jelo po vašim standardima, na raspolaganju smo vam za in house treninge upravo u vašem objektu ili u prostoru naše kuhinje samo za vas.

Cijena na upit.

TRENING OSOBLJA (KUHARI I HOSTESE) ZA JAHTE, TURISTIČKE BRODOVE I JEDRILICE
U skladu s kapacitetom broda, vrsti željenih usluga, mogućnostima osiguranja, raspoloživoj opremi i prostoru i očekivanjima gostima, za vas izrađujemo menue te uvježbavamo vaše osoblje za rad.

Cijena na upit.

INTENZIVNI TRENING – ŠKOLA KUHANJA “A LA CHEF”

Kroz 70 sati kod nas ćete naučiti kako odabrati najbolje namirnice, osmisliti jela i menue, izraditi kruhove i tjestenine, pripremiti najukusnije rižote, naučiti tehnike pripreme ribe, morskih plodova, mesa, voća povrća i deserata.profi-tecaj-skmer-05

Čitav je program osmišljen kako bi ljubitelji kuhinje unaprijedili postojeća i stekli nova kulinarska znanja, a sve buduće dane svojih života obogatili malim – velikim tajnama iz kuhinje, te možda odlučili da je upravo kuhanje ono čime se žele i profesionalno baviti.

Cijena 5.000 kn

TEČAJEVI ZA AMATERE
Programi za amatere u trajanju od 4 sata, 1 dan / 1 day Cooking classes – 4 hours, svaki četvrtak od 17 do 21:00

Rezervirajte četvrtak za delicije iz Kuharske Akademije SKMER-a!07

14.01.2016. KRUH I PECIVA – kako pripremiti omiljeni kruh i pecivo kod kuće,
300 kn po osobi
21.01.2016. TJESTENINE – izrada i priprema tjestenina, 350 kn po osobi
28.01.2016. RIŽOTI – tajne i savršenstvo pravih rižota, 350 kn po osobi
04.02.2016. DALMATINSKA KUHINJA – iz kužine naših nona na modernom pjatu, 400 kn po osobi
11.02.2016. DIZANA TIJESTA – savršeno tijesto – u čemu je tajna?, 300 kn po osobi
18.02.2016. TRADICIONALNA RIBLJA JELA – kako odabrati i pripremiti delicije mora, 450 kn po osobi
25.02.2016. MODERNA RIBLJA JELA – kako odabrati i pripremiti delicije mora, 450 kn po osobi07
03.03.2016. TRADICIONALNE SLASTICE – slatki užitak tradicionalnih mediteranskih sastojaka i načina pripreme, 450 kn po osobi
10.03.2016. JELA OD TUNE – delicije iz mora, 450 kn po osobi
17.03.2016. TATARI I SIROVE STRASTI – trendovi koje obožavamo, 550 kn po osobi
24.03.2016. ČOKOLADNE SLASTICE – najfinija izdanja gospođice čokolade, 400 kn po osobi
31.03.2016. NJEGOVO VELIČANSTVO BIFTEK – tehnike obrade i pripreme, 550 kn po osobi
07.04.2016. NAJPOZNATIJA JELA VELIKIH SVJETSKIH KUHINJA I, 450 kn po osobi
14.04.2016. NAJPOZNATIJA JELA VELIKIH SVJETSKIH KUHINJA II, 450 kn po osobi

Članovi amateri imaju pravo na 3 gratis tečaja po svom odabiru. (iznos godišnje članarine je 750 kn po osobi)

PREKVALIFIKACIJE
Sanjate li o kuharskom zanimanju kao pozivu za vašu budućnost ili želite svoju poziciju na tržištu rada pojačati završenom prekvalifikacijom za zanimanje kuhar, za vas izvodimo programe kroz koje vas vode velika imena i stručnjaci koji će vam prenijeti osnovne I napredne tehnike, znanja i vještine, ali i najnovije trendove.

Cijena prekvalifikacije iznosi 8.000 kn, program traje 6 mjeseci (kroz period od 6 mjeseci završavaju se tri razreda srednje kuharske škole po verificiranom programu)

SPLIT COOKING CLASS
Upoznavanje turista s tradicijom i gastronomijom našeg kraja kroz ponudu Pazara, Peškarije i kuhanje tradicionalnih jela.

Cijena: 750 kn po osobi

ŽELIM JESTI ZDRAVO, radionice za djecu i mlade (4 – 14 godina)djecije-radionice-skmer-01
Svaku subotu ujutro djeca i mladi su dobrodošli na dvosatnu (09:00 – 11:00) radionicu zdrave prehrane na kojoj uče o namirnicama, pripremaju i blaguju pripremljeno, a razvijaju ljubav prema hrani i poseban odnos prema vrijednosti i ljepoti kuhanja.

Cijena: 70 kn po djetetu

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave na željene programe, broj polaznika je ograničen … 🙂

Za sve dodatne informacije, na raspolaganju smo vam putem telefona i maila!!!

Učenje je uvijek IN,

Vaš SKMER

Scroll to Top