Provjerite kako je bilo na A la Chefu, a približava se i Chef@Home… intenzivna škola kuhanja utorkom

Izvrsna ekipa završila je 3. studenog dvotjedno kulinarsko putovanje ka stručnim znanjima i vještinama pod vodstvom chef edukatora ŠKMER Akademije te ovladala tajnama profesionalnih kuhinja. Kako je to bilo pronaći ćete i u galeriji fotografija Saše Burića na dnu teksta.

Između brojnih tema, učilo se pripremati mesne, riblje i povrtne tartare, prošlo se od mariniranje mesa, espagnol i drugih umaka, kuhanja jela od govedine te tradicionalnih i modernih delicija od piletine. Pravili su se razni rižoti, izrađivale domaće njoke i tjestenine s nadjevima i u raznim bojama, kruhovi i peciva. Dan posvećen ribi uključivao je i odlazak na ribarnicu, pa kasnije radilo se na tehnikama filetiranja, a između raznih načina, na repertoaru bilo je i pečenje ribe u soli. Imali smo i dio posvećen sushiju te pripremi drugih japanskih jela, kao i dan za steakove. Svježa jadranska tuna za radionicu stigla je s Brača, a ova dvotjedna intenzivna škola donijela je i niz restoranskih deserata.

Split, 311023. Foto: Sasa Buric / Cropix

 

U tijeku su prijave za intenzivnu školu kuhanja Chef@Home, programski je istovjetna kao A la Chef, no terminima i intenzitetom prilagođene vašem radnom vremenu i predznanju. Naime, održava se utorkom poslijepodne. Ova intenzivna škola organizirana je u grupama maksimalno do 12 osoba s iskusnim i vrhunskim educiranim chefovima u Kuharskoj Akademiji ŠKMER-a, glavni je predavač chef Željko Neven Bremec.

Tijekom edukacije se prolaze sve tehnike pripreme i obrade namirnica, uči osmisliti jela i menue, izraditi kruh i tjestenine, pripremiti najukusnije rižote, naučiti tehnike pripreme ribe, morskih plodova, mesa, voća povrća i deserata. Iznimna pažnja posvećuje se iskoristivosti i ekonomskom aspektu namirnica, a cijena škole uključuje opremu, pribor i namirnice.

 

Broj sati: 70 sati

Termini održavanja: Utorkom popodne u periodu od 3 mjeseca, od 16:00 do 21:00

TERMINI:

09. siječnja 2024.
16. siječnja 2024.
23. siječnja 2024.
30. siječnja 2024.
06. veljače 2024.
13. veljače 2024.
20. veljače 2024.
27. veljače 2024.
05. ožujka 2024.
12. ožujka 2024.
02. travnja 2024.
09. travnja 2024.

Cijena po polazniku: 1.060 EUR (7.986,57 HRK)

 

**Cijena je izražena u eurima prema fiksnom tečaju konverzije 7,53450

Prijavnica za CHEF@HOME nalazi se na

A la Chef – Intenzivna škola kuhanja

 a informacije možete dobiti na  099 319 8961 ili info@skmer.hr

Scroll to Top