Provjerite slastičarske programe koje smo pripremili…od dvodnevnih majstorskih radionica Tereza Alabande do slatkih tečajeva srijedom

Približavamo se kraju dvotjedne Akademije Slastice, cjelovitog Pastry Chef slastičarkog programa, a već nastavljamo sa slatkim tečajevima srijedom – Slastičarnicama i dvodnevnim pastry master classovima Tereze Alabande u ŠKMER Akademiji. Pred nama je Terezina majstorska radionica Entremet i monoporcije od mrkve koja će se održati 22. & 23. siječnja 2024.. Želite li, pak, saznati kako se prave čokoladne praline po uzusima visokog fransuskog slastičarstva, odnosno ući u svijet čokolatijerstva i naučiti metode temperiranja čokolade, tehnike izrade čokoladnog “omota” te pripreme i načina punjenja čokoladnih bombona, Alabanda vas očekuje u ŠKMER Akademiji 19. i 20. veljače 2024..

Kako napraviti savršene eklere s okusom višanja i pistacija, odnosno želite li naučiti dragocjene trikove kako bi vam ekleri uvijek izgledali kao iz francuske slastičarnice, prijavite se na Terezinu radionicu 11. i 12. ožujka 2024..

Kako napraviti monoporciju u obliku voća poput limuna, kruške ili jabuke možete naučiti na Terezinom dvodnevnom master classu 8. i 9. 4. 2024..

Svaka od spomenutih dvodnevnih radionica stoji 250 eura, a znanje s radionice kako o samim receptima, tako i o slastičarskim konceptima i tehnikama, polaznici mogu primijeniti kod kuće, te u ugostiteljskim objektima koji se žele istaknuti vrhunskom ponudom.

PRIJAVE & INFORMACIJE:

Slastičarski Master Classovi

 

Što se tiče jednodnevnih tečajeva za ljubitelje slastica srijedom koje smo nazvali Slastičarnica, s pastry cheficom Ivanom Bradarić 24. siječnja na redu su Lemon tartovi, a 21. veljače deserti u čaši. U susret Uskrsu na Slastičarnici 13. ožujka pripremat će se torta od mrkve i sirnica, a zatim je u srijedu, 10. travnja, na redu radionica Pavlove torte sa šumskim voćem. Nakon toga uglavit do ljeta ćemo još koju Slastičarnicu, a do tada možete se prijaviti na spomenute tečajeve na linku:

Tečajevi za ljubitelje slastica

 

Scroll to Top