Radionica BIFTEK BEER CLUB: Od roštilja do gurmanskih jela uz razne priloge, umake i birana piva

Četvrtak 17-21 h, 13. listopada 2022., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

Kraljevski komad mesa, kakvim se s pravom naziva biftek, nudi brojne načine pripreme, a kako da postignete savršenstvo okusa i pripreme tema je ove radionice za ljubitelje kuhanja četvrtkom. Pečenje bifteka je majstorski posao, koji pored vještine zahtijeva i osjećaj, a posebice jer treba znati kako postići idealne nijanse mesa – od potpuno sirovog do tamnog. Neki se zaklinju da znaju čak devet nijansi pečenja, no mi ćemo se zadržati na radionici na tri osnovne: “rare“, “medium rare” i “well done“.

Upoznat ćemo i pripremu i na Big Green Eggu, vrhunskom roštilju od keramike kojom se služi NASA, a bit ću tu i niz drugih svjetskih specijaliteta od bifteka koje ćemo popratiti biranim stranim i domaćim pivama. Pravit će se i niz priloga, kao i razni gurmanski dodaci koji idu uz biftek, a među njima i vrhunski umak od gorgonzole.

Cijena tečaja je 565 kuna. Uključuje kuhanje s profesionalnim i nagrađivanim chefovima u ŠKMER Kuharskoj Akademiji, namirnice, piće, svu potrebnu opremu, recepture i konzumacije svih jela po završetku radionice.

Prijave: 099 319 89 61, info@skmer.hr ili preko formulara na linku:

Sponzori

 

Scroll to Top