RADIONICA BIFTEKA chefa Veljka Lipšanovića

21.ožujka 2019., četvrtak 17-21 h, ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

Ovaj jednodnevni tečaj za poklonike kuhanja i bonkuloviće vodi Veljko Lipšanović, posljednje dvije sezone šef kuhinje komiškog restorana Hum. Svojom je kuhinjom oduševio i Pierce Brosnana za snimanja 2. dijela filma Mamma Mia! (Here We Go Again) na Visu, a počeo je na jedrenjacima, pa bio kuhar u splitskoj konobi Pazi skalina!. Kuhao je Lipšanović na trgovačkim brodovima, u velolučkom ribljem restoranu Casablanca, u Hvaru “Kod Kapetana“, starigradskoj “Antici“, viškom “Fort Georgeu” te u splitskom hotelu Park.

Za ovu radionicu složio je bogati jelovnik koji će spremati zajedno s polaznicima:

Biftek u umaku od koktel gljiva s pireom od tartufa

Tagliata s rikulom i parmezanom

Filet mignon s umakom od kozica

Biftek Stroganov

Tjestenina s rezancima fileta u umaku od tartufa, s čipsom pršuta i mikro biljem.

Tartar biftek na dva načina, jedan klasični, a drugi drugi dimljeni s krustom od badema.

Carpaccio s emulzijom naranče i maslinova ulja s listićima parmezana i kavijarom aceta balsamica.

Cijena tečaja je 550 kuna, a uključuje kuhanje s profesionalnim i nagrađivanim chefovima u “Kuharskoj Akademiji”, namirnice, piće, svu potrebnu opremu, recepture i konzumacije jela po završetku radionice.

Prijaviti se možete na: mob. 099 319 89 61, mailom: na info@skmer.hr ili preko formulara na linku

Sponzori

 

Članovi amateri imaju pravo na 3 gratis tečaja po svom odabiru. (iznos godišnje članarine je 750 kn po osobi)

Scroll to Top