RADIONICA ČETVRTKOM: Sesame Street (Gourmet Street Food)

četvrtak 17-21 h, 09. studenog 2023., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

Internacionalna gurmanska “hrana ulice”, tema je ove radionice za ljubitelje kuhanja, a pruža odličan način za doživljaj lokalne gastronomije i autentičnih ukusa.

Rasprostranjena u mnogim zemljama i regijama širom svijeta i pruža jedinstveno kulinarsko iskustvo kako za lokalno stanovništvo, tako i za posjetioce zemlje. Ima li gurmanski predznak, kao što to ćemo vam prenijeti na radionici, znači da se radi sofisticiranoj i visokokvalitetnoj verziji ulične hrane koja često donosi inovacije i kreativne kombinacije sastojaka kako bi se stvorila posebna gastronomska iskustva street fooda.

Gurman street food može uključivati napredne tehnike pripreme hrane, pažljiv izbor sastojaka visokog kvaliteta i pažljivo osmišljene prezentacije. Ovakva vrsta ulične hrane obično se nalazi na gastro tržnicama, festivalima hrane, ili u specijaliziranim uličnim restoranima i food truckovima.

Cijena tečaja je 70 eura, a uključuje kuhanje s profesionalnim i nagrađivanim chefovima u ŠKMER Kuharskoj Akademiji, namirnice, piće, svu potrebnu opremu, recepture i konzumacije jela po završetku radionice.

 

Prijave: 099 319 89 61, info@skmer.hr ili preko formulara na linku:

Tečajevi za ljubitelje kuhanja

 

Scroll to Top