RADIONICA ČETVRTKOM: Vino i jela s vinima

četvrtak 17-21 h, 30. studenog 2023., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

U četvrtak na jednodnevnoj radionici za ljubitelje kuhanja pripremat će se svjetski gurmanski klasici na drugačiji način kako bi se što bolje uparili s vinima koja ćemo kušati. Na repertoraru je piccata sa chardonnayom, a riječ je o dobro istučenim pilećim odrescima koji se služe u aromatičnom umakom punom mediteranskih ukusa. Pozabavit ćemo i Wellington odreskom (u tijestu), ovaj put od svinjetine, te kako ga idealno sljubiti sa sastojcima u umaku od crnog vina. Pripremat će se i hand made tjestenina s kozjim sirom, bademima i rose vinom, a bit će i poneko iznenađenje.

Cijena tečaja je 70 eura, a uključuje kuhanje s profesionalnim i nagrađivanim chefovima u ŠKMER Kuharskoj akademiji, namirnice, piće, svu potrebnu opremu, recepture i konzumacije jela po završetku radionice.

Prijave: 099 319 89 61, info@skmer.hr ili preko formulara na linku

Tečajevi za ljubitelje kuhanja

Scroll to Top