RADIONICA KUHANJA ČETVRTKOM: Gin i jela s ginom

četvrtak 17-21 h, 11. siječnja 2024., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

I dok je džin se nekad mogao nabaviti samo u ljekarnama, danas ne samo da je jedna od najpopularnijih žestica i glavni sastojak vrhunskih koktela, već i fenomenalan sastojak umaka za mesna i morska jela, slaže se s tjesteninama, daje dubinu okusa marinadama i slojevitost desertima. Želite li doživjeti posebno gurmansko i kulinarski iskustvo, prijavite se na radionicu jela s ginom, kuhajte s našim nagrađivanim chefovima i usput kušajte vrhunske hrvatske craft ginove koji osvajaju nagrade diljem svijeta.

Na jelovniku su:

Rižoto od kozica i gina 

Piletina marinirana u ginu

Salata od mlade mrkve glazirane u ginu i špinata

Gin i Limun Sorbet i kolac od naranče s ginom

 

Cijena tečaja je 70 eura, a uključuje kuhanje s profesionalnim i nagrađivanim chefovima u ŠKMER Kuharskoj Akademiji, namirnice, piće, svu potrebnu opremu, recepture i konzumacije jela po završetku radionice.

 

Prijave: 099 319 89 61, info@skmer.hr ili preko formulara na linku:

Tečajevi za ljubitelje kuhanja

Scroll to Top