RADIONICA: Putovanje tirolskom kuhinjom uz vrsnog chefa Matthiasa Kirchlera i jedinstvene Sana proizvode

petak, 7.2.2020. u 17:00h u ŠKMER Kuharskoj Akademiji

Tirolska kuhinja kojom se spaja moderno i tradicija misija je Matthiasa Kirchlera, šefa kuhinje Lunaris 1964 Gourmetrestaurana i s pet zvjezdica ovjenčanog Wellnessresort Lunarisa, jednog od najboljih hotela Južnog Tirola. Matthias će nas proizvodima ŠKMER-ovog koprivničkog partnera Sana delikatese uvesti u tajne gastronomije te sjevernjačke talijanske pokrajine poznate po jednoj od najboljih srednjoeuropskih kuhinja. Njegov kulinarski rukopis objedinjuje tradicionalno i inovativno, a u svoje kreacije unosi pomno birane sastojke svijeta koji nam dolaze upravo iz Sane  kao što su ulja, octevi, umaci i dodaci jelima, razni namazi od slanutka, avokada, prirodni konzervansi, dodaci za tijesta i štošta drugo po uzusima gluten free i zdrave prehrane (https://sana-delikatese.hr/proizvodi/).

Na radionici za članove ŠKMER-a, partnere i predstavnike F&B sektora u Kuharskoj Akademiji Matthias će nas uputiti o Vital Activiji; načinima korištenja tog potpuno prirodnog konzervansa za voćne kompote, salate, povrće, guacamole…

JELA NA RADIONICI:

– domaći grano arso kruh iz kiselog tijesta sa Sana dodacima

– mini burger iz južnog tirola od domaće govedine

– riba kaljena kalabrijom uz ciklu, brezu i krušku s Vital Activijom

– cheesecake sa kavom na način chefa

– voće s laticama ruža

Radionica je besplatna, a broj mjesta ograničen, pa vas molimo da se prijavite

mailom na info@skmer.hr ili pozivom na broj 099 3198 961.

O Sani delikatese:

Sana je u samo nekoliko godina na tržištu postala prepoznatljivi brand za posebne, inovativne premium proizvode što su postigli vrhunskom i konstantnom kvalitetom proizvoda, ali i uslugom kroz brigu za partnere. Sana jedina na tržište donosi svježi hummus, omiljeni namaz njegovih ljubitelja diljem svijeta koji ima svoje zasluženo mjesto u brojnim restoranima diljem Hrvatske. Nude različite vrste Sana hummusa (classic, bučine sjemenke, čili, zelena paprika ili zrna slanutka), falafel (kuglice od slanutka) te novi, sada izuzetno popularni Guacamole, prepoznati su od strane brojnih renomiranih partnera kao što su Valamar, Maistra, Sunčani Hvar, Dubrovački vrtovi sunca, Hilton, Remisens itd. Za chefove koji pak žele eksperimentirati tu su i jedinstveni sastojci  kao što su  BLACK TAHINI sezamove paste, Ketchup od cikle, posebne vrste ulja s narančom i limunskom travom te Aceto balsamico od crnog ribiza, proizvodi koje prepoznaju i najzahtjevniji kulinarski majstori i barmeni.

Scroll to Top