Radionica slanih i slatkih jela od tartufa za ljubitelje kuhanja

17-21 h četvrtak, 1. listopada, ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2

Tema prve radionice za ljubitelje kuhanja u listopadu bit će tartufi. Uz chefa Želja Nevena Bremeca pripremat će se istinska gozba s ovom osebujnom gljivom opojnog mirisa i okusa te afrodizijačkih svojstava koju psi ili dresirane svinje nalaze na dubini od 10 do 30 cm, te je gurmani još od antike smatraju jednom od delicija bez premca.

Na radionici u četvrtak radit će se specijaliteti s crnim tartufima i proizvodima od te gljive našeg partnera Lareto Food.

JELA NA RADIONICI:

Hrskavi tartuf (svojevrsni pizza s kremom od mascarponea i tartufa)

krem rižot od crnih tartufa

tjestenina a la Istriana

puretina u tartufima

svinjski filet u umaku od tartufa s pireom tartufa i povrća.

pjenica od čokolade, tartufa i maslinovog ulja

Cijena tečaja je 450 kuna, a uključuje kuhanje s profesionalnim i nagrađivanim chefovima u “Kuharskoj Akademiji“, namirnice, piće, svu potrebnu opremu, recepture i konzumacije jela po završetku radionice.

PRIJAVE: 099 319 89 61, info@skmer.hr ili preko formulara na linku:

https://www.skmer.hr/tecajevi-za-amatere

Scroll to Top