Radionica visokog slastičarstva Roberta Hromalića

9.i 10. ožujka,  ŠKMER-ova Kuharska Akademija, Jobova 2, Split)

Želite li saznati tajne visokog slastičarstva, spoznati tehnike koje slasticama daju posebnost, slojevit okus i estetiku po uzusima prestižne pariške gastronomske škole Ferrandi, pozivamo vas da se prijavite na dvodnevnu radionicu Roberta Hromalića. Zagrebački pastry chef namijenio je ovu radionicu za osam polaznika s kojima osam sati dnevno planira raditi mono porcije (individualne deserte): Čokolada, Vanilija, Lješnjak, Limun, Višnja i Cheesecake.

Cijena tečaja je 2.500 kuna,a održava se u ŠKMER-ovoj “Kuharskoj Akademiji“.

Prijaviti se možete na mob. 099 319 89 61, mailom: na info@skmer.hr.

O voditelju:

Robert Hromalić,  je vrhunski slastičar iz Zagreba koji se školovao u prestižnom pariškom Ferrandiju (Ferrandi – L’école française de gastronomie et de management hôtelier) pod paskom najboljeg voditelja te škole – chefa Stevy Antoinea. Nakon toga Hromalić radio je u Restaurant Le Meurice Alain Ducasses chefom Cédricom Groletomgdje se usavršavao u pravljenju najluksuznijih francuskih deserata koji je odlučio prenijeti u Hrvatsku što odnedavno može probati u zagrebačkom Le Kolaču, boutique slastičarnici i njegovom prvom samostalnom projektu. Hromalić je privukao pažnju sladokusaca, ali i poznavatelja domaće gastronomije prije dvije godine po povratku sa usavrđšavanja sa svojim izvanserijskim slasticama u zagrebačkom Timeu, a osim toga i kao konzulant boljih domaćih restorana.

Scroll to Top