Raspored treninga i master classova za profesionalce u ugostiteljstvu…prijavite se

Pred nama je u ŠKMER Akademiji iznimno bogata sezona master classove i treninga o modernim tehnologijama u kuhinji, poslovnim savjetovanjima, nutricionizmu, zero waste konceptu, općenito jačanju kompetencija u ugostiteljstvu i pronalasku optimalnih rješenja u poslovanju.

U tijeku je ČOKOLADNI TJEDAN Tereze Alabande, a zatim je na redu master class MODERNO I MOLEKULARNO (7. & 8.12.2022.) s chefom Jadranom Grančićem. Polaznicima će otkriti tajne molekularne gastronomije u kojoj se prepliću umjetnost, znanost i vrhunski okusi. Dodajmo, Grančić je dva puta osvojio Biser mora, a kao zlata na svim drugim ŠKMER-ovim natjecanjima. Nastupio je kao član tročlane reprezentacije ŠKMER-a na internacionalnom natjecanju “2. Aegean culinary champions cup” u Turskoj osvojivši 2. mjesto u velikoj međunarodnoj konkurenciji.

Odmah nakon njega, uz chefa Željka Nevena Bremeca naučite  tehnike i koncepte kako se PATKA priprema po uzusima francuske haute cuisine. Malo je namirnica koje u gastronomiji toliko povezujemo s najboljim chefovima i restoranima poput patke. Jede se širom svijeta u bezbroj receptura, no, načini pripreme koji je svrstavaju u vrhunsku ponudu restorana nastajali su stoljećima u Francuskoj.

👉👉Raspored treninga i master classova
28.11.- 3.12.2022. Slastičarski master class: Čokoladni tjedan – trajanje: 36 sati
7. – 8.12.2022 Moderno i molekularno: Molekularna kuhinja – 16 sati
9. – 10.12.2022. Francuska kuhinja: Patka – 16 sati
9. – 20.1.2023. Akademija slastica – 60 sati
21.1.2023. Slastičarski master class: Ljubavne slastice Valentinova – 6 sati
30.1. – 01.2.2023. Executive chef MC: Normativi, kalkulacije, izrade jelovnika – 22 sata
13. -16.2.2023. Akademija grilla – 24 sata
17. -18.2.2023. Slastičarski master class: Artisan krafne i Brioche -10 sati
20. – 23.2.2023. Pizza Chef – 24 sata
6. – 9.3.2023. Street Food akademija – 24 sata
13. – 16.3.2023. Sushi chef – 24 sata
20.- 23.3.2023. Mediteranska brodska kuhinja à la carte – 24 sata
21.- 22.4.2023. Master class: Janjetina – 16 sati
22.4.2023. Slastičarski master class: Najljepši deserti s jagodama – 6 sati

📱☎Informacije i prijave: 099 319 89 61, info@skmer.hr
Detaljinije informacije su na linku:

Profesionalni treninzi i usavršavanja



Scroll to Top