RECEPT ZA SPORTSKI USPJEH: Pripremni obroci za trening i obrok za oporavak – prirodni “supplementi”

subota (9-13) , 3. prosinca 2022., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER) u suradnji sa splitskom magistrom nutricionizma, Draganom Olujić, početkom prosinca nastavljaju radionice iz ciklusa Recept za sportski uspjeh u sezoni 2022./23.. Njima su objedinjena stručna savjetovanja, kuharske demonstracije i upute za pripremu prilagođenih jelovnika za roditelje ovisno o intenzitetu treninga i sportu kojima se dijete bavi. Radionice su dio edukacijskog paketa projekta Kuhinja znanja (UP.02.3.1.03.0137.) / Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika – faza I sufinanciranog kroz program „Učinkoviti ljudski potencijali“ u sklopu Europskog socijalnog fonda, „Zajedno do fondova EU“. Ovakvim aktivnostima potiče se izvrsnosti, kao i položaj korisnika programa udruge ŠKMER, u ovom slučaju djece i mladih te njihovih obitelji.

Na drugoj od četiri planirane radionice s Draganom Olujić, inače službenom nutricionisticom HNK Hajduk Split, uvesti će se polaznike u svijet prirodnih “suplemenata” koji se koriste kod obroka prije i nakon treninga mladih sportaša, a nisu sintetskog porijekla. Chefovi edukatori ŠKMER-a zaduženi su za recepte koji će se iskušati na radionici, a polaznici će biti aktivno uključeni.

Preostale dvije radionice Recepta za sportski uspjeh iz ciklusa održat će se 11. veljače i 22. travnja 2023. godine. Prva iduća je “Ručak i večera mladih sportaša“, a travanjska nosi naziv “Priprema za natjecanje i dan natjecanja

Troškovi radionice: 300 kn (40 eur) po polazniku.

PRIJAVE: info@skmer.hr ili +385 99 319 89 61 ili preko obrasca:

Recept za sportski uspjeh

Projekt “KUHINJA ZNANJA” / Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika – faza I . sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Projekt je sufinancirao i Ured za udruge Republike Hrvatske.

Ukupna vrijednost projekta Kuhinja znanja (UP.02.3.1.03.0137.) iznosi 1.532.220,16 HRK, od čega je 1.279.693,52 HRK osigurano iz Europskog socijalnog fonda te 176.768,57 HRK iz državnog proračuna Republike Hrvatske.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost udruge Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija.

Scroll to Top