Recepte, pripremu i koncepte Ducasse restorana s Michelinovim zvijezdicama doznajte na slastičarskom master classu u ŠKMER Akademiji

17. – 20. svibnja 2022., (32 sata) , ŠKMER Kuharska Akademija, Split, Jobova 2

Što se i kako priprema za deserte u 34 restorana Alaina Ducassea provjerite na slastičarskom master classu ECOLE DUCASSE  u ŠKMER Akademiji. Eklektika i istinska gastronomska umjetnost posve se objedinjuju u ponudi pariškog restorana Alain Ducasse au Plaza Athénée. Riječ je o novoj interpretaciji suvremene haute cuisine, nadahnute trilogijom “riba-povrće-žitarice“, koja su ovom restoranu Alaina Ducassea donijela tri Michelinove zvjezdice. Slastičarske koncepte tog i drugih Ducasse restorana imate priliku upoznati na trećem gostovanju Ecole Ducasse u Splitu.

Dakako, Plaza Athénée, kao i drugi Ducasse restorani Haute cuisine središta su francuskog visokog slastičarstva, a to podrazumijeva i zvjezdani status u svijetu, što ćemo dijelom upoznati kroz četverodnevni master class u ŠKMER Akademiji. Posebice njihov tea-time i petits gateaux program i asortiman boutique deserata koji se smatraju samim vrhom pariške ponude.

INFORMACIJE: +385 99 319 89 61 i e-mail info@skmer.hr

PRIJAVE: 

Pastry Chef Master Class by Ecole Ducasse

Scroll to Top