Ribili na Dubrovnik Royal Gourmet donosi prestižne brendove Hausbrandt, Ronnefeldt i Callebaut, iskušajte vrhunske kave, čajeve i čokolade stogodišnjih tradicija

7.- 9. veljače 2024., Royal Hotels & Resort Dubrovnik

Svjetske poznate brendove Hausbrandt, Ronnefeldt i Callebaut na tržištu Republike Hrvatske zastupa tvrtka Ribili, koja će ove godine biti među ključnim izlagačima Dubrovnik Royal Gourmeta.

Osim distribucije vrhunskih proizvoda, uz poslovičnu pouzdanost, fleksibilnost i kvalitetu usluge, svojiim kupcima su na raspolaganju za savjetodavne i usluge tehničkog aspekta.

 

RONNEFELDT

Ovi čajevi grade svoju priču skoro već 200 godina, a dolaze s najboljih plantaža Šri Lanke, Darjeelinga, Assama, Japana i Kine.

Ribili ponudu čajeva Ronnefeldt uključuje i Matcha, čaj pripremljen od samljevenog čaja u prahu. Najčešće se koristi u japanskim tradicionalnim ceremonijama čaja te nudi brojne zdravstvene prednosti.

Njihovi čajevi u vrećici savršeni za brzu i jednostavnu pripremu, a možete odabrati i pakiranja u rinfuzi.

Za ljubitelje bio čajeva tu je Ronnefeldt linija uzgojena bez upotrebe pesticida i drugih kemijskih sredstava, što ih čini savršenim izborom za one koji traže prirodne alternative.

Uz kvalitetu čaja, Ronnefeldt je također poznat po svojoj ortodoksnosti u proizvodnji čaja. Njihova zanatska obrada, iskustvo i ograničena uporaba strojeva jamče vrhunsku kvalitetu i okus čaja.

 

HAUSBRANDT

Kvaliteta ove kave je neupitna i to je potvrđeno na tržištu susjedne Italije kroz stogodišnju tradiciju. Hausbrandt kava, nazvana po austrijskom oficiru trgovačke mornarice Hermanu Hausbrandtu, koji je sa svojom obitelji utemeljio prvu pržionicu sirove kave u Trstu još davne 1892. godine.. Uzimajući u obzir novu tehnologiju i tradicionalne metode, Hausbrandt je nastavio pržiti kavu vrhunske kvalitete koja se sada prodaje diljem svijeta.

U Ribiliju ponosni su na našu široku ponudu Hausbrandt kave, uključujući Hausbrandt kapsule koje su idealne za brzu pripremu kave kod kuće. kavu za kućanstvo, nudimo Hausbrandt kavu u različitim pakiranjima i sortama koje će odgovarati svakom ukusu.

Za ugostitelje pripremili smo Hausbrandt kavu u zrnu u pakiranju od 1kg idealnu za pripremu veće količine espresso kave. Ljubitelji kave u zrnu mogu uživati u manjim pakiranjima Husbrandt kave u zrnu od 0,5 kg idealnu za kućanstvo i strastvene zaljubljenike u espresso.

 

 

CALLEBAUT

Najbolje belgijske čokolade balansiranih okusa, testirane i priznate kao broj 1 u obradivosti te napravljene od odabranih i 100% održivih zrna kakaa koji se mogu pratiti do poljoprivrednih zajednica u Gani, Obali Bjelokosti i Ekvadoru, omiljen su izbor slastičarima.

Nastale su 1911. godine, u gradiću u Belgiji zvanom Wieze. Octaaf Callebaut, unuk pivara, potajno je radio na svom prvom receptu za čokoladu. Otad do danas, potaknuti rada sa slastičarima diljem svijeta, uvijek traže načine da poboljšaju i naprave još bolju čokoladu.

 

Scroll to Top